2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Dnevni boravak „Neven“ ponovo pruža usluge od 1. septembra

Dnevni boravak „Neven“ počeo je ponovo da pruža usluge 1. septembra  deci sa smetnjama u razvoju. Prema odluci Kriznog štaba, lokalne samouprave su od 21. avgusta imale obavezu da obezbede sve mere zaštitie i priprema ovakve boravke za početak rada.

Oko dvadeset korisnika dnevnog boravka „Neven“ koji funkcioniše  u okviru škole „Mara Mandić“ posle pauze koja je nastupila polovinom marta zbog epidemije korona virusa, ponovo koristi usluge.

Zaposleni u „Nevenu“ bili su u obavezi da obezbede sve mere zaštitie za početak rada. Poštuju se mere koje je propisao republički Krizni štab, kaže Jovanka Tomić, koordinator dnevnog boravka.

Grad Pančevo  posebenu pažnju posvećuje brizi od osobama sa intelektualnim poteškoćama i izdvaja sredstva za rad dnevnog boravka „Neven“, kao i jednog odeljeja  koje postoji u okviru Doma srce u Jabuci.

Prema Čučkovićevim rečima  u planu je da se postavi jedan montažni objekat u okvru  ovog dnevnog boravka kao bi se zadovoljile sve potrebe škole Mara Mandić.

Related posts

Pančevka optužena za ubistvo Rumunke u maju,njen sin nije

Alba Jovanović

Lice nacije 12  na letnjoj  pauzi

Nikola Toadjer

Više od 16 miliona dinara za sportski budžet u Beloj Crkvi

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija