19. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Džudisti „Dinama“ ponovo u sali uz podmladak

Nakon pauze u treninzima koju je prouzrokovala pandemija korona virusa, Džudo klub „Dinamo“ nastavlja treninge uz poštovanje svih preventivnih mera. Ponovnom okupljanju najviše su se obradovali najmlađi članovi.

Džudo klub „Dinamo“ je jedan od klubova sa najdužom tradicijom u Srbiji. Posebno čime se u ovom klubu ponose jesu mališani, odnosno podlmadak i njihovi uspesi.

Jedna od novina u ovom klubu jeste podmlađivanje trenerskog kadra.

Osim fizičke spreme, u „Dinamu“ naročitu pažnju poklanjaju školskom uspehu kako takmičara tako i trenera. Dugogodišnji trener i takmičar Džudo kluba „Dinamo“ Slavko Stanišić koji se u kategoriji senior, i dalje takmiči, objasnio nam je na koji način se trenira.

Pauza u treninzima tokom pandemije iskorišćena je za uređivanje sale i ukrašavanje trofejima, medaljama i plaketama. U takvom, lepšem ambijentu, uveliko se spremaju za predstojeća takmičenja.

Među mladima vlada velika zainteresovanost za džudo. Tome doprinosi i činjenica da su neki od slavnih džudista počeli baš u ovom klubu. S toga ne čudi što polaznici „Dinama“ postižu uspehe, motivisani da jednog dana budu kao njihovi idoli.

Related posts

Vučić: Sa Palmerom najviše o KiM i kosovskoj vojsci

Nikoleta Dragaš

SUBOS: “Srpski borac na Sremskom frontu” – 75 godina pobede u Drugom svetskom ratu

Nikoleta Dragaš

Lakše i brže do Grčke

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija