27. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti Vršac

JKP „Drugi oktobar“: Novi reprogram duga i dodatne stimulacije za redovne platiše

Gradsko veće Grada Vršca dalo je saglasnost na predlog JKP DRUGI OKTOBAR da sa korisnicima napravi reprogram naplate starih potraživanja, a u što će građanima omogućiti da pod veoma povoljnim uslovima zaključe reprogram svog duga za neizmirene komunalne usluge.

Svim korisnicima koji reprogramiraju dug otpisuje se celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredbi, pri čemu mogu da odaberu željeni model otplate preostalog duga, i to:  plaćanjem duga u celosti otpisuje se 12% preostalog duga, za plaćanje duga na 3 mesečne rate otpisuje se 10% preostalog duga, za 6 rata otpisuje se 8% preostalog duga, dok se za 12 rata otpisuje 5% preostalog duga. Počev od 01.10.2020. biće formirana posebna kancelarija Službe objedinjene naplate JKP DRUGI OKTOBAR u Vršcu, u ulici Stefana Nemanje 26, gde će zainteresovani građani, svakog radnog dana od 7:00 do 15:00 časova, na licu mesta moći da dobiju predlog o otplati na rate, odnosno  jednokratnoj isplati dugovanja.

„Omogućavanjem korisnicima plaćanje neizmirenih obaveza na rate, odnosno jednokratnu isplatu celokupnog duga, olakšaćemo izmirenje obaveza naših korisnika, ali i doprineti boljoj naplati ovih potraživanja. Grad Vršac i JKP DRUGI OKTOBAR mislili su i o svojim  redovnim platišama koji na vreme izmiruju račune i u znak zahvalnosti, takođe počev od oktobra meseca pripremaju dodatne popuste i pogodnosti, tako će se povećati procenat popusta za redovno plaćanje u roku dospeća do 20-tog u mesecu za prethodni mesec, a dodatni popusti očekuju i sve korisnike koji svoje obaveze redovno izmiruju u toku 6, odnosno 12 uzastopnih meseci.“ izjavio je Jovan Knežević, v. d. direktora JKP DRUGI OKTOBAR. 

Related posts

Za vreme mandata Ružice Beč, “Dečja radost” sklapala poslove sa firmom njenog supruga TZR “Beč elektro”. RTV Pančevo objavilo dokumenta pa tuženo!

Jasmina Petkovic

Julskih 35 pod hladom u Narodnoj bašti

Katarina Popović

Predsednik Vučić razgovarao sa regionalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Klugeom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija