15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Mlade nade šahovskog kluba “Aljehin”

Na kadetskom turniru u šahu održanom u Mladenovcu pančevački šah klub „Aljehin“ ostvario je ubedljivo najbolje rezultate. Oni se mogu pohvaliti uspesima koje su ostvarili u prethodnom periodu, a nadaju se i medaljama sa drugih takmičenja koja su u toku.

Na Pozivnom kadetskom prvenstvu Mladenovca, Šah kluba „Aljehin“ iz Pančeva ostvario je zapažene rezultate. Osvojili su prvo mesto na turniru i prvo i treće mesto u kategoriji dečaka, kao i treće mesto u kategoriji devojčica.

Predsednik šah kluba „Aljehin“ Predrag Tomin kaže da je klub veoma ponosan na uspehe dece, jer iza njih „stoji“, pre svega, veliki rad i trud, pa tek onda talenat. Dodaje da su u toku važna takmičenja na kojima takođe očekuju dobre rezultate.

Veliku zahvalnost, dodaje Predrag Tomin, šah klub „Aljehin“ duguje Gradu Pančevu i Mesnoj zajednici Kotež 1. Od njih su dobili prostorije koje će im koristi za dalji rad i još zapaženije rezultate.

Related posts

Otvaraju se granice za Srbiju 1. jula?

Katarina Popović

Trenuno ne radi broj 194 u Pančevu

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić: Odgovor Srbije na pandemijsku krizu u 2021. biće ambiciozan

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija