17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Zelenovićevi i Petrovićevi plaćenici ne mogu da prebole poraz: Dobijali MILIONE da bi širili kampanju protiv Srbije

Jasno je da je najveća nervoza šabačke “medijske elite” izazvana činjenicom da će se pod lupom naći raspodela novca iz gradske kase.

Plaćenici Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića koji sebe nazivaju novinarima, ne mogu da prebole što su njihovi finansijeri posle 20 godina voljom naroda izgubili vlast. Istu onu vlast koja je dve decenije opstajala isključivo na ucenama, potkusurivanju koalicionih partnera i kupovini odbornika i glasova.

Jasno je da je najveća nervoza šabačke “medijske elite” izazvana činjenicom da će se pod lupom naći raspodela novca iz gradske kase. Preispitaće se i kako su dobijali milione kako bi širili kampanju, ne samo protiv Srpske napredne stranke, već protiv države Srbije.

Tako su od svojih nalogodavaca dobili zadatak da objasne narodu kako je u Vašingtonu Srbija doživela sumrak i blamažu. Potpisivanje sporazuma sa SAD, onog sporazuma čiji je tekst čitav svet mogao da vidi, osetljivi Petrovićevi i Zelenovićevi novinari doživeli su kao izdaju.

Za razliku od dokumenta iz Amerike koji je naša delegacija fotografisala i javnosti dostavila da svi vide šta je potpisano, dokument koji je “uvaljen” odbornicima Skupštine grada Šapca, a tiče se saradnje sa Opštinom Peć oko projekta sadnje jagoda, Zelenovićevi mediji nisu objavili.

A baš na tom dokumentu može da se vidi da je jedino protivustavno delovanje izvršio Nebojša Zelenović i svi oni nevoljnici koji su tog dana podigli ruku. Na tom dokumentu piše da se projekat sadnje jagode realizuje u “zemlji Kosovo”.

To je bio sumrak Šapca i blamaža Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića. A šta tek reći na blamažu Nebojše Zelenovića pred evroposlanicima u Strazburu pred kojima je drhtavim glasom i na rđavom engleskom jeziku kukavički blatio svoju domovinu. 

Istu zemlju čije je nacionalne  interese  patriotski i strateški branio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.  Narod sve vidi i sve zna. Zato je Srpska napredna stranka na lokalnim izborima u Šapcu ubedljivo pobedila ostatke DOS-a,  najgore vlasti u istoriji Šapca.

Nije im pomoglo ni udešavanje Gradske izborne komisije da radi samo u njihovom interesu, kao što im neće pomoći ni neprestano odlaganje kraja izbornog procesa.

Poseban skandal je pokušaj uticaja Zelenovićevih članova izborne komisije na sud i prejudiciranje sudske presude u vezi sa eventualnim ponavljanjem izbora na pojedinim biračkim mestima. Kraj  Petrovićeve i Zelenovićeve vlasti je blizu. To će ujedno biti početak bolje budućnosti za sve Šapčane na čelu sa, od naroda izabranom, Srpskom naprednom strankom.

Related posts

Južni Banat: Još 125 slučaja korona virusa

Mica Milakov

Novica Tončev se sveti meštanima koji nisu glasali za SPS na izborima

Bojana Kecic

Fudbaleri „Železničara“ pretrpeli su poraz u 12.kolu Prve lige Srbije

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija