21. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Atraktivno izletište na domak Glogonja

Zalaganjem meštana, lokalne samouprave i gradskih vlasti na obali Tamiša nadomak Glogonja stvoreno je atraktivno  izletište.  Ukoliko želite odmor u prijatnoj hladovini pored reke, preporučujemo vam da ga posetite.

Na samo 16 kilometara od Pančeva nalazi se izletište “Skela” nadomak Glogonja. Ova oaza prirode popularno je porodično odmorište, ali i atraktivna destinacija za ribolovce.

Turističke mogućnosti koje pruža Tamiš odavno je prepoznat od strane meštana i lokalne samouprave.

Duž obale su nedavno postavljene i  nove kante a da ovo izletište bude čisto svakodnevno brinu radnici javnog komunalnog preduzeća i volonteri. Glogonjci neguju sećanje i na kultne filmove koji su snimani na ovoj obali. Široj javnosti svakako je najpoznatiji “Ko to tamo peva?”.

Iz lokalne samouprave ističu da će  i u narednom periodu nastaviti sa unapređenjem infrastrukture. Kada je u pitanju izletište na obali Tamiša, u planu je izrada pontona koji će posetiocima omogućiti lakši ulazak u vodu.

Related posts

Predsednik Vučić u Mrkonjić gradu: Narod je nedeljiv, ne zaboravite to

Jasmina Petkovic

Ministar Vulin: Titula akademika ne može da napravi čoveka od bednika kakav je Teodorović

Nikoleta Dragaš

Mig-21 Vojske Srbije srušio se kod Loznice. Uviđaj u toku

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija