12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

NIS najpoželjniji poslodavac u Srbiji

Kompanija NIS je najpoželjniji poslodavac u Srbiji, pokazalo je istraživanje koje je sproveo specijalizovani portal Poslovi.infostud.com, a pobednik je proglašen na današnjem vebinaru Infostuda.

U anketi je učestvovalo više od 10.000 ispitanika, a oni su, pored odabira najboljih, odgovorili na pitanje šta poslodavca čini atraktivnim i naveli da najviše cene – finansijski stabilno poslovanje, prijateljsko i prijatno radno okruženje, kao i jasan i fer sistem nagrađivanja, prenosi Tanjug.

Drugi najpoželjniji poslodavac je „Er Srbija“, a treći „Koka kola HBC“.

„Zadovoljstvo je biti najpoželjniji poslodavac, ali je teško dostići i sačuvati tu poziciju. Novi uslovi poslovanja i organizacije su sve poslodavce, stavili na test toga šta su prioriteti a mi smo kao prioritet izabrali pouzdanost i kontinuitet u radu, trudeći se da nas naši zaposleni vide kao partnera“, istakla je HR direktor u NIS-u Alisa Evsina.

Dodala je da kompanija prati moderne trendove, ide u korak sa vremenom, osluškuje kolege i njihove potrebe i tako kreira agendu za koju se veruje da će imati pozitivan uticaj na poslovanje.

Kao kompanija koja stalno ulaže u razvoj zaposlenih, NIS je ove godine kreirao nove razvojne programe za različite ciljne grupe, uveo fleksibilne oblike rada, a u prvom polugodištu je realizovano više od 460 profesionalnih i tehničkih obuka.

NIS ima i jedan od najboljih kolektivnih ugovora u regionu, realizuje atraktivan program studentske prakse „NIS koling“, kao i program „Povratak u Srbiju“ kojim nastoji da domaće stručnjake koji rade u inostranstvu vrati u zemlju i ponudi im rad na atraktivnim projektima kompanije.

U NIS-u se neguje princip jednakih šansi za sve zaposlene i razvija kultura saradnje, transparentnosti i inovativnosti, saopšteno je iz te kompanije.

Foto: nis.rs

Related posts

Lončar zdravstvenim radnicima: Hvala na požrtvovanom radu

Nikola Toadjer

VUČIĆ NA TV PINK: Naišao sam na ogromnu energiju, borićemo se da ljudima bude bolje! Južni Banat me prijatno iznenadio dočekom…

Mica Milakov

Ministar Vulin: Ni zaboraviti, ni oprostiti

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija