27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Mihajlović: Jeremić bolje da se izvini građanima nego što pokušava da deli lekcije

Foto: Tanjug

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništa SNS-a, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je bivši ministar inostranih poslova i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić poslednji koji ima pravo da kritikuje politiku države u vezi s Kosovom.

“Šta je to što nam je ostavio Vuk Jeremić što mu danas daje za pravo da kritikuje bilo koga? Mišljenje Međunarodnog suda pravde, koje je inicirao, a koji danas kao argument koristi Priština? Izmeštanje pitanja Kosova i Metohije iz Ujedinjenih nacija pod okrilje Evropske unije?”, kaže Mihajlovićeva.

“Jeremićeve zasluge su u udaljavanju Kosova od Srbije i svađanju Srbije sa njenim susedima. Zato može samo da bude dobro što Srbija danas ne ide putem kojim je išla u vreme vlasti Jeremića i njegovih sadašnjih partnera. Jeremiću bi bilo bolje da se izvini građanima Srbije zbog rezultata svoje politike nego što danas kritikuje bilo koga, jer je on poslednji koji ima pravo da nekom deli lekcije i govori o ponižavanju Srbije”, kaže Mihajlovićeva.

Related posts

Dezinfekcija ulica u Banatskom Novom Selu

Katarina Popović

Vučić nakon samita: Srbija ne očekuje probleme, imaćemo najveći rast u celoj Evropi

Nikoleta Dragaš

LONČAR: OVOM DINAMIKOM BRZO ĆEMO ISCRPETI KAPACITETE

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija