2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Vesti

Čarobni svet slikarstva mladog Uroša Predića

Mladi pančevački slikar Uroš Predić, u čarobni svet slikarstva ušao je još kao malo dete. Trenutno radi seriji slika na platnu, a kada to završi planira da napravi jednu izložbu, kako bi svim ljubiteljima likovne umetnosti prikazao svoje radove.

Kažu da je svako dete umetnik, a problem je kako da ostane umetnik kada odraste. Mladi pančevački umetnik Uroš Predić, čarobni svet boja zavoleo je još kao malo dete, a sada je student prve godine Fakulteta likovne umetnosti.

Uroš ističe da svaki dan i crta, i da se oseća ispunjeno i srećno dok to radi. Ipak, slaže se i da talenat bez rada i upornosti ne predstavlja ništa.

Uroš crta različitim tehnikama, ali, kako kaže, ipak više voli da radi akrilnim bojama. Interesantno je da je jednom prilikom, imao i malo neobičnog pomagača.

Uroš trenutno radi na seriji slika sklupture na platnu, i želja mu je da kada to završi, napravi jednu izložbu.

Ono što je takođe interesantno jeste da je Uroš u rodbinskoj vezi sa našim poznatim slikarom Urošem Predićem.

Related posts

Menjanje letnjih sadnica jesenjim

Jasmina Petkovic

Danilo Vučić na Sajmu, opet komentari na tviteru

Jasmina Petkovic

ĐILASOVAC OTKRIO PAKLENI PLAN ! Vidojković je odvalio takvu glupost, da bi se i Šiptari postideli zbog njegovog predloga! Hoće Ramuša za premijera!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija