12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

PS: Đilas nikada nije propustio priliku da naškodi Srbiji

Povodom izjave lidera SSP-a Dragana Đilasa da predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da podnese ostavku, jer je u Vašingtonu, kako kaže “ponizio i sebe i Srbiju”, Pokret socijalista poručuje da Đilas nikada nije propustio priliku da naškodi Srbiji i da Vučić nije potpisao ništa što je suprotno nacionalnim interesima zemlje.  

  • Vučić je u Vašington otišao kako bi ostvario najbolje interese za Srbiju, za razliku od tajkuna Đilasa koji kada ide u neku stranu državu, ide zarad ličnih interesa, ide da kuka, da pljuje Srbiju i da moli strance da ga još jednom dovedu na vlast- naveli su u partiji Aleksandra Vulina. 
  • Predsednik Srbije u Vašingtonu nije potpisao ništa što je suprotno nacionalnim interesima Srbije, ali zato tajkun Đilas nije propustio ni jednu priliku da naškodi Srbiji i dok je bio na vlasti i sada kada je u dubokoj opoziciji. 

Dok su Srbijom vladali Tadić, Đilas i Jeremić, Srbija je bila i ponižena i opljačkana i obespravljena. 

Dosovci su potpisivali i ono što se od njih nije tražilo, samo da bi ostali koji mesec duže na vlasti. Izgubili su Crnu Goru, Kosovo je proglasilo jednostranu nezavisnost, preselili su razgovore iz UN-a u Brisel, oterali Unmik i doveli Euleks, na svaki način su otežali pozicije Srbije i opljačkali građane- smatraju u PS-u. 

  • Vučić je u Vašingtonu ponosno predstavljao Srbiju, baš kao što su i građani Srbije ponosni na svog predsednika. 

Koliko god napadao Vučića i Srbiju, tajkun Đilas će morati jednom da odgovara za to što je otvoreno pozivao strance da se mešaju u unutrašnja pitanja Srbije i moraće jednom da objasni odakle mu 610 miliona evra- kazali su u Pokretu socijalista povodom napada Dragana Đilasa na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog potpisivanja ekonomskog sporazuma u Vašingtonu. 

Related posts

NESREĆA U PANČEVU: Dete od godinu dana ispalo kroz prozor

Bojana Kecic

Merkelova će predsedniku Vučiću izneti plan za KiM

Nikoleta Dragaš

Multidisciplinovani pristup pacijentima u Gračanici

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija