3. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi

Foto: Ministarstvo odbrane

“Vučić je jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju koja može da se postigne. Veličina čoveka se ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda”, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na objavu portparolke Ministarstva inostranih poslova Rusije Marije Zaharove na njenom Fejsbuk profilu.
 
“Vučić svoj narod, ni prijatelje svog naroda, nikada nije ni ostavio, ni uvredio ni ponizio. Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi”, rekao je ministar Vulin.

Related posts

U nedelju preventivni pregledi pulmologa i oftalmologa

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić danas u poseti Bahreinu

Nikoleta Dragaš

Spirić u poseti Narodnoj kuhinji: Tri sigurna obroka dnevno za 50 ljudi

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija