28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Najvažnije Vesti

U Kačarevu svoje slikarsko umeće pokazalo 17 umetnika

foto: rtvPancevo

U svečanoj sali Mesne Zajednice Kačareva, otvorena je Likovna kolonija iz Crepaje. Svoje slikarsko umeće pokazalo je 17 umetnika sa po jednom slikom. Manifestaciju su podržali Savet mesne zajednice Kačarevo i Udruženje žena “Etno kutak”.

Sedamnaest slikara iz Crepaje učesnici su šeste Likovne kolonije Crepaja, koju organizuje Doma Kulture ,,Bratstvo-jedinstvo“ u Kačarevu. Motivi slika su različiti a svaka slika priča svoju priču.

Dobri odnosi između Kačareva i Crepaje najbolje se ogledaju u odličnoj saradnji na ovakvim kulturno- umetničkim programima. Radi međusobnog uživanja i prezentacije umetničkih dela svojih “komšija”, direktora Doma Kulture ,,Bratstvo-jedinstvo“, organizovala je ovu izložbu.

Izložbu su podržali Savet mesne zajednice Kačarevo i Udruženje žena “Etno kutak”. Glavni cilj Doma kulture ,,Bratstvo-jedinstvo“ u Kačarevu je usmeren na prezentaciju i promovisanje tradicije, afirmaciju mladih umetnika, razvoj stručne saradnje, promocija ravnopravnosti i multikulturalnosti.

https://youtu.be/M86iPLdMe8k

Related posts

Preminuo novinar Aleksandar Vasić

Vanja Vićentić

102 NOVA SLUČAJA KORONE U SRBIJI

Zorana Stekovic

SPEKTAKULARNA AKCIJA: Pronadjena laboratorija za uzgoj marihuane

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija