24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

OŠ “Branko Radičević” primenjuje sve mere zaštite od korona virusa

Foto: RTV Pančevo

U Osnovnoj školi „Branko Radičević“  od početka školske godine poštuju sve mere koje su propisali stručnjaci. Odeljenja su podeljena u dve grupe, učenici sede na odgovarajućoj  fizičkoj distanci i nose maske kada su unutra.

Učenici odeljenje  drugo dva čas likovnog imali su u dvorištu. Sedeli su udeljeni jedni od drugih i pošto su bili napolju mogli su da skinu maske. Kažu da su srećni što je počela škola, ali da im nedostaju drugari koji nisu u njihovoj grupi. Naučili su i da nose maske.

Učiteljica Danijela Šipovac kaže da su deca dobro prihvatila mere predostrožnosti. Nose maske kada su u učionici, češće peru ruke, a odeljenje je podeljeno u dve grupe. Na prvom času mališani su naučili kako da se štite od virusa.

Posle nastave prve grupe učenika, popularne „tetkice“ dezinfikuju stolove i učionice, kako bi sve bilo čisto za nove đake. U Brankovoj školi su zajedno sa roditeljima omogućili učenicima da ako izgube masku ili im ona padne na pod da mogu da uzmu nove. Na ulazima su dezobarijere, kao i uputstva kako se štititi od virusa.

Related posts

RHMZ: Očekuje nas uobičajeno proleće

Zorana Stekovic

Momirović: U narednih pet godina investiraće se četiri milijarde evra u ekološke projekte

Katarina Popović

Tokom noći između petka i subote sanirana havarija

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija