24. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Nova S presudila Vulinu bez presude suda

Pokret socijalista reagovao je povodom naslova i teksta na portalu Nova S po kome su već presudili da je Aleksandar Vulin osuđen za govor mržnje, iako suđenje još nije ni počelo. 

– Sud obično donese presudu, pa se o njoj izvesti, a vaš naslov je već sudio i već presudio. Nije to ništa novo, tako pišete i o svemu drugom. 

Naš lider Aleksandar Vulin govori istinu i Šiptare zove onako kako sami sebe zovu-  Šiptarima.

Ako se ljute na svoje ime neka ga promene, a ne da traže od Srba da im menjaju ime naroda.

Ne tuže oni Vulina, oni tuže srpski jezik, a Vulinu bi da zabrane da govore istinu- rekli su iz partije Aleksandra Vulina. 

Oni su, takođe, poručili Aleksandru Oleniku koji je u istoimenom tekstu kazao da Vulin vrši diskriminaciju i sramoti građane Srbije, da su upravo građani Srbije na izborima rekli šta misle o Oleniku i koliko ga se stide. 

– Mi smo ponosni što nas Aleksandar Vulin vodi i što toliko jača Vojsku Srbije, a građani su rekli Oleniku na izborima da ga se toliko stide, da ima manje glasova nego procenta alkohola u kiseloj vodi- kazali su u Pokretu socijalista povodom naslova i teksta na portalu Nova S u kome kažu da Aleksandar Vulin ide na sud zbog govora mržnje, iako takva presuda nikada nije doneta. 

Related posts

Ministarstvo odbrane zatražilo od Nove S da demantuje lažnu vest

Jasmina Petkovic

Vučić: Ekonomska i politička saradnja sa Francuskom od velikog značaja za Srbiju

Nikoleta Dragaš

U Idvoru sa radošću dočekana vest o mogućem povratku posmrtnih ostataka Mihajla Pupina

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija