28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Jovanov: Danas su Tanja Fajon i ostali dirеktno podržali izbornu krađu

Foto: sns.org.rs

Danas su Tanja Fajon, Viola fon Kramon i još šest poslanika Evropskog parlamenta, direktno podržali izbornu krađu koju pripremaju Nebojša Zelenović i Dušan Petrović. Sa kojim ciljem i motivom to rade, oni dobro znaju, ali nisu Srbi ni glupi, ni slepi, kako ih očigledno ova grupa doživljava, da ne vide šta je po sredi.

Oni su svojim gestom, ne samo pokazali nepoštovanje prema Srbiji kao državi i nisu se samo umešali u unutrašnje stvari Srbije, već su podržali organizovanu kupovinu glasova, pritiske na birače, izmene izbornih pravila u cilju omogućavanja izborne krađe, zloupotrebu Gradske izborne komisije i biračkih odbora i sve ostale kriminalne radnje u organizaciji Zelenovića i Petrovića! Je li to evropska i demokratska praksa, koju žele i u svojim zemljama, ili je to dobro samo za Srbe, pa podršku lopovima daju za naše dobro?

Neka Tanja Fajon, ili bar neko iz te grupe, javno odgovori građanima Šapca, ali i čitave Srbije, ko je Dušan Petrović da postrojava članove Gradske izborne komisije i biračkih odbora, daje im instrukcije i zahteva od njih da se naprednjaci, odnosno predstavnici liste „Aleksandar Vučić – za našu decu.“ u potpunosti isključe iz izbornog procesa, kako bi krađa koju organizuje mogla da bude sprovedena! Budući da ga podržavaju, verovatno znaju i u kom svojstvu njihov prijatelj sve to radi, pa bi bio red da i nama saopšte.

Srbija zna dobro, baš kao i Šabac, ko su i šta su Nebojša Zelenović i Dušan Petrović. Zato i moraju da kradu na izborima, jer za takve pojave niko ne želi da glasa. Međutim, sada su i Srbija i Šabac imali priliku da se uvere koliko je licemerna i zlonamerna Tanja Fajon, koja zajedno sa svojom grupom podržavalaca gotovo svakodnevno drži lekcije Srbiji o nekakvoj evropskoj praksi i standardima, a onda javno podržava ljude koji se spremaju da pokradu izbore.

Ova grupa se direktno stavila u službu najgorih političkih mešetara i prevaranata na srpskoj političkoj sceni i građani Srbije treba dobro da znaju, da je sve što kažu Tanja Fajon, Viola fon Kramon, ili bilo ko iz te grupe, predstavlja samo bednu političku agitaciju u korist Đilasa, Jeremića, Obradovića, Nebojše Zelenovića, Dušana Petrovića… Ništa više i ništa manje od toga i tako se prema njima ubuduće treba i odnositi.

Related posts

Ministar Selaković u dvodnevnoj poseti Indiji

Katarina Popović

Petković čestitao Srpskoj listi ubedljivu pobedu u Klokotu

Mirjana Popović

Vučić i Palmer prvo u “četiri oka”, pa sa saradnicima

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija