27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo

U Đurinoj školi priređen prijem za prvake

Tradicinalno u Osnovnoj školi „Đura Jakšić“ pred početak nove školske godine održan je prijem prvaka. Ove godine u ovu pančevačku školu upisano je 49 prvaka, podeljenih u dva odeljenja.

Mališani su željno dočekali početak nove školske godine i sa radošću iščekuju sve dane učenja i druženja koji ih očekuju u prvom razredu. Raduju se što će naučiti da čitaju i pišu i što će steći nove drugare.

Ove godine prijem prvaka u Đurinoj školi bio je nešto drugačiji zbog epidemije korona virusa. Prijem je održan u školskom dvorištu, a direktor škole Rade Barjaktarović, poželeo je prvacima dobrodošlicu u školu.

Prvacima i roditeljima obratila se i Jasna Kapor, psiholog u Đurinoj školi, koja je istakla da je polazak u školu još jedan ispit zrelosti.

Za uspešan početak školske godine pušten je balon na kome je pisalo “Srećno prvaci Osnovne škole Đura Jakšić”. U Đurinu školu ove godine upisano je 49 prvaka. Ova škola u poslednje dve godine beleži sve veći broj upisane dece u prvi rezred.

Related posts

Za 24h još 127 obolelih od virusa COVID-19 u Južnom Banatu

Mica Milakov

U Kovinu umesto Kovinaca sajam beogradskih automobila

Mica Milakov

Izviđači uz pesmu i igru poslali razglednice iz Bele Crkve

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija