26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo

U Đurinoj školi priređen prijem za prvake

Tradicinalno u Osnovnoj školi „Đura Jakšić“ pred početak nove školske godine održan je prijem prvaka. Ove godine u ovu pančevačku školu upisano je 49 prvaka, podeljenih u dva odeljenja.

Mališani su željno dočekali početak nove školske godine i sa radošću iščekuju sve dane učenja i druženja koji ih očekuju u prvom razredu. Raduju se što će naučiti da čitaju i pišu i što će steći nove drugare.

Ove godine prijem prvaka u Đurinoj školi bio je nešto drugačiji zbog epidemije korona virusa. Prijem je održan u školskom dvorištu, a direktor škole Rade Barjaktarović, poželeo je prvacima dobrodošlicu u školu.

Prvacima i roditeljima obratila se i Jasna Kapor, psiholog u Đurinoj školi, koja je istakla da je polazak u školu još jedan ispit zrelosti.

Za uspešan početak školske godine pušten je balon na kome je pisalo “Srećno prvaci Osnovne škole Đura Jakšić”. U Đurinu školu ove godine upisano je 49 prvaka. Ova škola u poslednje dve godine beleži sve veći broj upisane dece u prvi rezred.

Related posts

Nedeljni red vožnje od 3. septembra

Zorana Stekovic

Rekonstrukcija Boračke ulice u Vojlovici

Katarina Popović

Bijenale dečjeg umetničkog izraza 8. put

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija