26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić stigao na Bledski forum:Nadomak smo značajnih promena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na 15. Bledski strateški forum, tradicionalno glavni spoljnopoliticki dogadaj u Sloveniji, na kojem će biti jedan od glavnih govornika na liderskom panelu “Evropa posle Bregzita i Kovida-19”.

Vučić nije davao izjave po dolasku u Kongresni centar na Bledu.

Vučić danas na Bledskom forumu:Nadomak smo značajnih promena

BLED – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na 15. Bledskom strateškom forumu, koji tradicionalno predstavlja glavni spoljnopolitički događaj u Sloveniji.

Vučić će biti jedan od glavnih govornika na liderskom panelu “Evropa posle Bregzita i Kovida-19”. “Forum na Bledu biće veoma interesantan. Mislim da je dobro da ste ovde, da čujete i druge ljude šta će da kažu. Mislim da smo nadomak značajnih promena, koje neće ići lako, ali će ići mnogo brže nego što su išle ranije u Evropi i svetu”, rekao je Vučić novinarima na Bledu, u predvečerje Foruma, a nakon sastanka sa premijerom Slovenije Janezom Janšom i svečane večere na kojoj su bili i premijeri Bugarske i Mađarske Bojko Borisov i Viktor Orban.

Izvor: Tanjug

Foto: Tanjug

Related posts

Predsednik Vučić: Držimo stvari pod kontrolom

Zorana Stekovic

Vučić sa ministrom unutrašnjih poslova Azerbejdžana

Zorana Stekovic

Građani Srbije od sutra mogu da putuju u zemlje Evropske unije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija