12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport Vesti

Nastavlja se tradicija u Glogonju, deca i roditelji odmerili snage na terenu

U Glogonju je i ove godine nastavljena tradicija, deca i roditelji odmerili su snage na terenima i pokazali ko je bolji u fudbalu. Ova 2020. ostaće zapamćena i po gubitku trenera Fudbalskog kluba “Glogonj” Zorana Madževksog, kome je i ova utakmica bila posvećena.

I ovog popodneva  roditelji i deca, već po tradiciji, okupili su se kako bi nastavili započeto i kako bi deca pokazala naučeno na terenu. Ova 2020. ostaće zapamćena, po ne tako lepom događaju,  gubitku velikog čoveka i velikog trenera Zorana Madževskog. Njemu u čast i u čast svemu što je uradio za decu Glogonja, svi okupljeni najpre su minutom ćutanja odali mu počast, a nakon toga roditelji i mališani, sve što su pokazali na terenenu, svaki gol, svaki šut bio je namenjen njega.  

Roditelji su takođe bili emotivni kada su pričali o povodu ove utakmice i teška srca sa knedlama u grlu izgovarali svaku reč. …..

Velika dela svog oca, započete treninge sa najmlađom decom nastaviće njegov sin Davor Madževski. Jednoglasnom odlukom roditelji su izabrali njega kao najboljeg čoveka koji bi mogao da nastavi da korača već dobro utabanim stazama. Treninzi su već počeli, a Davor sa decom priprema i prve utakmice. Nakon gubitka oca njegova želja je još veća da ovu decu izvede na put koji je Zoran isplanirao još pre par godina kada je počeo da ih trenira.

Da će Zoranova dela i zamisli nastaviti da žive, dokaz je ideja da se uskoro osnuje i Sportsko udruženje. U okviru njega biće i još neki sprotovi kao što su rukomet i slično. Sva sredstva biće namenjena deci, kako bi im se obezbedili najbolji uslovi za treninge. Prema rečima sadašnjeg trenera to su neki kratkoročniji planovi. Jedna od ideja je i da se ova druženja roditelja i dece upriliče makar dva, ti puta godišnje.

Related posts

Vučić: Težak razgovor, zastupali smo interese Srbije

Branislava Grčić

Spektakl u prestonici! Doček uz Bajagu i vatromet!

Nikoleta Dragaš

Prekoračenja PM 10 čestica tokom januara

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija