26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar i predsednik PS, Vulin: Crna Gora se vratila sebi, plima se promenila, više ništa neće biti isto

Foto: mod.gov.rs

“Vlast Mila Đukanovića koja je za smisao svog postojanja prihvatila ne ljubav prema Crnoj Gori već mržnju prema Srbiji nije razumela da je pokrenula proces objedinjavanja Srba koji se ne može zaustaviti. 

Otpor režimu koji je od Srbije pokušao da napravi neprijatelja prevladao je i ideološke i političke razlike među građanima i partijama.

Čestitam pobedničkim listama a posebno srpskim partijama koje su pokazale i hrabrost i mudrost.  Sada je sve na savesti i časti onih koji su voljom naroda dobili mandate da mire i sabiraju, a ne da zavađaju i da se prodaju.

Ko bi bio spreman da proda glasove onih koji su ga izabrali da piše istoriju, ostao bi sam zapisan u istoriji kao nepomenik i bezimenik.  Građani Crne Gore su glasali da sami brinu o svojoj sudbini i da im ni Tači ni Rama ne odlučuju ko su im prijatelji i sa kime će da žive.

Crna Gora se vratila sebi, plima se promenila, više ništa neće biti isto”, izjavio je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Related posts

Vučić na obeležavanju 76. godišnjice Operacije Halijard

Aleksandra Miloševska

Predsednik Vučić primio je danas pismo zahvalnosti državnog sekretara SAD-a

Jasmina Petkovic

JOŠ 214 SLUČAJEVA KORONE U SRBIJI

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija