12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Gradonačelnik Stevanović uručio zaštitne prsluke u “Mikinoj” školi i poželeo srećan i uspešan početak školske godine

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović obišao je danas Osnovnu školu “Miroslav Antić” i uručio reflektujuće prsluke prvacima, poželevši im uspešan početak nove školske godine. Stevanović je istakao da se Grad Pančevo pripremio u skladu sa epidemiološkom situacijom i da su obezeđene maske i dezinfekciona sredstva.

Grad Pančevo tradicionalno na početku svake školske godine uruči prvacima reflektujuće prsluke, kako bi bili uočljivi u saobraćaju i samim tim i bezbedniji. Gradonačelnik Aleksandar Stevanović, obišao je prvake u OŠ “Miroslav Mika Antić”

Direktorka Osnovne škole “Miroslav Antić” Dragana Krstić istakla je da se u školi pridržavaju upustava Ministarstva prosvete i da su roditelji obavešteni i svesni mera kojih će učenici, zaposleni i roditelji morati da se prdržavaju.

Prvaci iz odeljenja 1-1 jedan uzbuđeni su što polaze u školu i srećni što upoznaju nove drugare.

U Osnovnu školu Miroslav Antić upisano je 114 prvaka. U odnosu na predhodnu školsku godinu u škole na teritoriji  Pančeva ukupno je upisano 27 prvaka više.

Related posts

Članovi izborne komisije SNS-a prekidaju štrajk glađu

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić: Da uradimo sve da očuvamo mir i političku stabilnost

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: U interesu je svih da se otkrije uzrok tragedije

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija