15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Najtopliji dan na gradskim kupalištima

Topli letnji dani naveli su naše sugrađane da rashlađenje potraže na popularnim gradskim kupalištima. Ekipa naše televizije prenosi vam atmosferu sa gradskog bazena i Tamiškog keja.

Gradski bazen je i u poslednjim avgustovskim danima ostao idealno mesto za relaksaciju, osveženje i druženje Pančevaca. Veliki broj naših sugrađana različog uzrasta svakodnevno posećuje ovo kupalište.

Bazen je, uz kačarevačko veštačko jezero, jedino kupalište na području Grada Pančeva sa bakteriološki ispravnom vodom, koju redovno testira Zavod za javno zdravlja. Na bazenu se poštuju mere Vlade Republike Srbije protiv epidemije virusa COVID-19. Kao i prethodnih doina, cena ulaznica za odrasle je 150 dinara, dok je za decu 105 dinara. Bazen je otvoren svakog dana od 10 do 18 sati, a o bezbednosti kupača brinu spasioci. Prema njihovim rečima, u proteklom periodu ozbiljnijih intervencija nije bilo.

I Tamiški kej je popularno letnje odredište za građane Pančeva. Prirodne lepote i prijatna atmosfera pored tekuće vode idealni su za smanjenje stresa, ali i za razonodu.

Sugrađanima je u Pančevu dostupan i prirodni ambijent Narodne bašte, Gradske šume i brojnih parkova. Grad Pančevo prepoznaje turistički potencijal gradskih izletišta, s toga je istaknuto da će  I u narednom periodu nastaviti sa njihovim  unapređivanjem i dodavanjem novih sadržaja.

Related posts

Srbiji 4 zlatne medalje na Balkanskom šampionatu u olimpijskom boksu

Zorana Stekovic

Nastava počinje 1. septembra

Nikoleta Dragaš

Udovičić čestitao košarkašicama plasman na OI

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija