19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo

Uređena kanalska mreža u Severnoj poslovnoj zoni

U Severnoj poslovnoj zoni gde gravitiraju strane kompanije koje su u prethodnom periodu uložile značajna sredstva u Pančevo i zaposlile veliki broj ljudi, završeni su radovi na kanalskoj mreži. Oni su bili veoma bitni zbog navodnjavanja ovog prostora. Radovi su trajali tačno 60 dana, a vrednost investicije je oko 20 miliona dinara.

U prethodna dva meseca završeni su radovi na kanalskoj mreži u Severnoj industrijskoj zoni koji su bili neophodni za odvonjavanje ovog poteza u kojem se nalaze velike strane kompanije kao što su ZTF i Brose.

U narednom periodu brinuće se o tekućem i redovnom održavanju kanala kako bi sve firme koje rade, i koje će doći na ovaj prostor imale uređenu kanalsku mrežu za odvodnjavanje.

Radovi su se izvodili tačno 2 meseca. Vrednost investicije je oko 20 miliona dinara. Lokalna samouprava je izdvojila oko 15, a Vode Vojvodine oko 5 miliona.

Related posts

Obeleženo 77. godina od oslobođenja u Vršcu

Vanja Vićentić

Počela nova radna godina u predškolskim ustanovama

Nikola Toadjer

Dejan Tomašević – gost emisije “Lice nacije”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija