24. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik PS, Vulin: Tadić je bivši ne zato što su o tome odlučivale ambasade, već zato što su o njemu odlučivali Srbi

“Malo šta je tužnije od bivšeg predsednika koji nikako da shvati da je bivši. Tadić je bivši ne zato što su o tome odlučivale ambasade, već zato što su o njemu odlučivali Srbi. Šef male vanparlamentarne stranke u bilo kojoj parlamentarnoj demokratiji može da se nada da će jednom biti toliko važan da će ga na TV duel pozvati čak neki poslanik, a predsednika države može da vidi na televiziji i da sa njim debatuje sedeći na kauču, nikako u studiju”, izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući poziv Borisa Tadića predsedniku Vučiću na TV duel.

“Onaj ko je bio ministar odbrane a nije digao vojsku kada su Šiptari u martovskom pogromu dva dana ubijali Srbe na KiM ne bi trebao da govori o patriotizmu, a predsednik koji je pobegao u Rumuniju kada je 2008. tzv. Kosovo proglasilo državu nema o čemu da govori ni sa Vučićem ni sa Srbima. Kada je ćutao dok su nam otimali zemlju, slobodno neka ćuti i dalje”, poručio je predsednik PS, Vulin.

Related posts

Vučić će se obratiti medijima povodom zasedanja Interpola. Kosovo nije primljeno!

Zorana Stekovic

VUČIĆ: Meni je savest mirna jer se borim za svoj narod – Uvek ćemo imati snage da zaštitimo Srbe od pogroma, nećemo dozvoliti da nam neko ubija i proteruje narod!

Zorana Stekovic

Čečenski lider Kadirov podržao boksersku saradnju i poslao pozdrave predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija