27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje nove pretnje ubistvom upućene predsedniku Vučiću

Menadžment RTV Pančevo i Dunav televizije užasnut je novim pretnjama koje su upućene predsedniku Aleksandru Vučiću od strane predstavnika opozicije, odnosno NVO “1 od 5 miliona” u kojoj se preko društvenih mreža ponovo poziva na ubistvo predsednika Srbije. Takve poruke gde se predsedniku želi “sečenje na komade ili šnicle” apsolutno moraju biti sankcionisane. Ne samo kada se upućuju predsedniku, već svakom građaninu Srbije. Nama je mantra već poznata. Pri svakom važnom političkom pitanju koje se tiče budućnosti naše zemlje, Đilas, Šolak, i ostala tajkunska banda izlaze iz svojih vila, preplanuli, naspavani i odmorni i uključuju svoje aktivistve da na sve načine pokušaju da destabilizuju našu zemlju lažnim aferama, izmišljotinama, istovremeno upućujući preteće poruke predsedniku Aleksandru Vučiću.

Nadležni organi bi trebalo hitno da reaguju i sankcionišu ovakve pretnje, jer Srbija od 2012. godine više nije zemlja u kojoj su zakoni kao na “divljem zapadu”, već uređena, pravna država pred kojom trenutno stoje veliki izazovi kao što su pregovori u Vašingtonu pa u Briselu.

Pokušaji destabilizacije različitih NVO, Đilasa, Šolaka, tajkunskih medija neće sprečiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića da još jednom pokaže i dokaže da je Srbija postala poštovana i uvažena zemlja u svetu.Zemlja sa kojom se ne pregovara oko pitanja Kosova i Metohije kao u vreme Đilasa, Jeremića i Borka Stefanovića koji su faktički pomogli Albancima da proglase svoju lažnu nezavisnost Kosova i Metohije, već se danas Srbija smatra kao ravnopravni partner gde ucene bilo kakvog tipa više ne prolaze.

Srbija koja je po ekonomskim parametrima MMF-a jedna od najuspešnijih zemalja u Evropi i koja je uspela da minimalizuje katastrofalne posledice korona virusa. Tajkunskoj mafiji ostalo je jedino da izmišlja, preti, pošto je narod rekao svoje na poslednjim izborima i zauvek ih poslao na političko “smetlište”.

Related posts

Doniran inkubator pančevačkoj Bolnici

Jasmina Petkovic

Preminuo Zoran Vejić Veja

Mica Milakov

Oslikani ajnforti u Banatu – najčešće u rumunskim domaćinstvima

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija