17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

GO SNS Šabac: Zelenović i Petrović već dva meseca zamajavaju Šapčane

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahteva od Gradske izborne komisije i bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da nakon ukidanja vanredne situacije održe ponovljene izbore na 27 biračkih mesta, u skladu sa prethodnom odlukom Gradske izborne komisije.

Duže od dva meseca Nebojša Zelenović i Dušan Petrović zamajavaju narod u pokušaju da odlože priznanje izbornih rezultata i konačan gubitak vlasti, posle 20 godina.

Građani Šapca ukazali su poverenje Srpskoj naprednoj stranci i ponovljeni izbori biće prilika da se to još jednom ponovi Nebojši Zelenoviću, koga ćemo pobediti još većim brojem glasova i još ubedljivijom većinom.

Srpska napredna stranka dobila je poverenje 30.000 Šapčana, zbog svog programa, ideja i rezultata. S druge strane su Dušan Petrović i Nebojša Zelenović čija se politika već 20 godina zasniva isključivo na krađi, laganju i manipulacijama.

Narod zna kome će dati glas i poverenje, Srpskoj naprednoj stranci i listi ” Aleksandar Vučić – Za našu decu”, a ne Zelenoviću i Petroviću koji su u Šapcu uništili sve čime su se bavili, dok su u isto vreme samo punili svoje džepove.

Vreme je da Šabac na čelu sa srpskim naprednjacima krene putem razvoja, investicija i bolje budućnosti.

Živeo Šabac! Živela Srbija! Do pobede!

GO SNS Šabac

Related posts

Ovogodišnji dobitnik Novembarske nagrade Opšta bolnica Pančevo

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić danas na vojnoj vežbi na Pešteru

Ivana Bogdanovski

Vučić sa novoimenovanim ambasadorima

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija