19. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

GO SNS Šabac: Zelenović i Petrović već dva meseca zamajavaju Šapčane

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahteva od Gradske izborne komisije i bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da nakon ukidanja vanredne situacije održe ponovljene izbore na 27 biračkih mesta, u skladu sa prethodnom odlukom Gradske izborne komisije.

Duže od dva meseca Nebojša Zelenović i Dušan Petrović zamajavaju narod u pokušaju da odlože priznanje izbornih rezultata i konačan gubitak vlasti, posle 20 godina.

Građani Šapca ukazali su poverenje Srpskoj naprednoj stranci i ponovljeni izbori biće prilika da se to još jednom ponovi Nebojši Zelenoviću, koga ćemo pobediti još većim brojem glasova i još ubedljivijom većinom.

Srpska napredna stranka dobila je poverenje 30.000 Šapčana, zbog svog programa, ideja i rezultata. S druge strane su Dušan Petrović i Nebojša Zelenović čija se politika već 20 godina zasniva isključivo na krađi, laganju i manipulacijama.

Narod zna kome će dati glas i poverenje, Srpskoj naprednoj stranci i listi ” Aleksandar Vučić – Za našu decu”, a ne Zelenoviću i Petroviću koji su u Šapcu uništili sve čime su se bavili, dok su u isto vreme samo punili svoje džepove.

Vreme je da Šabac na čelu sa srpskim naprednjacima krene putem razvoja, investicija i bolje budućnosti.

Živeo Šabac! Živela Srbija! Do pobede!

GO SNS Šabac

Related posts

Sastali se Vučić, Dodik i Orban

Nikoleta Dragaš

Čen: Vučić i Si planiraju odnose sa strateške pozicije

Jasmina Petkovic

Osumnjičeni se terete za „rasnu i drugu diskriminaciju“

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija