17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Srbija Vesti

Cveće kao poklon, ali i emotivna poruka

Foto: RTV Pančevo

Nema čoveka kome pažnju, posebno u gradskim sredinama, neće privući rascvetali balkoni, bašte i parkovi. Cveće je izvor zadovoljstva kako posmatraču, tako i ljudima koji uživaju u njegovom uzgajanju. Zelena pijaca je i ove godine bila puna raznolikog cveća.

Poklanjanje cveća oduvek je predstavljalo prefinjen način da se bez reči izraze osećanja i misli ili da se prenesu određene poruke. Zbog toga je ono oduvek  privlačilo ljude. Na Zelenoj pijaci u Pančevu ponuda je šarolika.

Proizvodnja cveća je lep i zahtevan posao, koji traži angažovanje tokom cele godine. Vremenske prilike takođe mogu imati uticaj na sam kvalitet i lepotu cveca.

Pitanje talenta i uloženog truda nisu možda najvažniji kada je reč o uzgajanju cveća. Ljubitelji ovih biljaka kažu da ih cveće usrećujeje i ulepšava svakodnevicu.

Cveće donosi posebnu radost u dom zato ga treba kupoviti kako drugima tako i sebi. Iako je danas moguće na razne načine preneti poruke ili skrivena osećanja, ipak je to ponekad najbolje uraditi na staromodni način, uz buket cveća. 

Related posts

Sve bezbednosne službe dobile konkretne zadatke

Nikola Toadjer

Nova sportska igrališta na Sodari

Branislava Grčić

Nastavak dobre saradnje MUP-a Srbije i “Rosteha”

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija