1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ivošević: Miloševiću, kolika je cena nacionalne izdaje?

Udruženje izbeglih, raseljenih i doseljenih Srba pita Borisa Miloševića kolika je cena nacionalne izdaje i koliko srebrnjaka je dobio da javno izjavi da je zločinačka akcija „Oluja“bila  legitimna. Dve ipo decenije su razni režimi u Zagrebu tražili među Srbima iz Hrvatske Judu i dve ipo decenije nisu uspevali u tome, jer suviše je puno zla naneto srpskom narodu tokom 20 veka od strane hrvatskih jurišnika da bi bilo koji Srbin javno abolirao te zločine.

Ponadali su se hrvatski jastrebovi kada je Milorad Pupovac 1995. godine u Saboru javno podržao Tuđmanove ustavne promene i pomogao ukidanje „srpskih kotara“ dobivši gromoglasne ovacije prisutnih HDZovaca, da su pronašli Judu, ali ni Pupovac nije bio spreman da ide preko crvene linije.

Pupovac nije, ali Boris Milošević očigledno jeste, pokazujući da nema te linije i nema te granice koja će ga sprečiti da ponižava sopstveni narod i njegove nevine žrtve. Možda za Borisa Miloševića „Oluja“ stvarno jeste legalna akcija, možda za Borisa Miloševića jeste legalno ubiti preko 2.000 nedužnih Srba, proterati njih preko 250.000 i spaliti preko 20.000 srpskih domova i možda za Borisa Miloševića jeste legalno na kninskoj tvrđavi, uz usklike „Za dom spremni“, proslavljati progon i zločine nad svojim sunarodnicima, ali je sramno i bedno, nedostojno bilo kog čoveka.

Udruženje izbeglih, raseljenih i doseljenih Srba

Predsednik
Zorica Ivošević

foto:rtv.rs

Related posts

Od poslednjeg izveštaja 1.053 osobe pozitivne na koronavirus!

Jasmina Petkovic

Dnevni boravak „Neven“ ponovo pruža usluge od 1. septembra

Mica Milakov

Kon: Polazak dece u školu sada najvažnija tema

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija