27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

Online konferencija DIGITAL EXPERIENCE – Digitalna transformacija bankarskog poslovanja i sektora osiguranja

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u svetu i kod nas Color Media Communications nastavlja sa organizacijom online događaja, a naša naredna konferencija “DIGITAL EXPERIENCE” posvećena je digitalnoj transformaciji bankarskog poslovanja i sektora osiguranja.

Konferencija će se održati online, u četvrtak, 27. avgusta 2020. godine sa početkom od 11h, a svi zainteresovani moći će da je prate putem live stream-a na Youtube kanalu Color Media Communications.

Detaljan program konferencije možete pogledati na linku: http://communications.rs/digitalexp/

Zbog savremenog načina života i poslovanja ljudi imaju sve manje vremena i mogućnosti za posete ekspoziturama, a uvođenje elektronskog bankarstva i web osiguranja, njihovo kontinuirano osavremenjavanje i prilagođavanje navikama klijenata nudi mogućnost bankama i osiguranjima da 24 sata budu na raspolaganju svojim klijentima. Činjenica da se bankarske transakcije mogu obaviti u bilo koje doba dana i noći za samo nekoliko sekundi, sa bilo kog kraja sveta, svakako govori u prilog tome. Jedna od najvećih prednosti elektronskog bankarstva i osiguranja jeste i činjenica da klijent u svakom trenutku ima potpunu kontrolu nad svojim finansijama i transakcijama koje obavlja.

U prvom tromesečju 2020. godine broj transakcija kupovine robe i usluga na internetu porastao je za 48,13%  u odnosu na prvo tromesečje 2019. godine. Digitalizacija traži od banaka i osiguranja nov način razmišljanja, novi pristup klijentima, prodaji i marketingu, pa tako sada možemo uz samo nekoliko klikova da uspešno poslujemo sa svojom bankom ili željenom osiguravajućom kućom. Sve više softverskih i FinTech kompanija ulazi na tržište finansijskih servisa i sve je zastupljeniji model saradnje između banaka i fintech kompanija, a sve u cilju zadovoljavanja potreba klijenata.

Kako četvrta industrijska revolucija, digitalna transformacija, utiče na transformaciju bankarskog sektora i sektora osiguranja. Koji su to novi trendovi i platforme, šta nam novo nude banke i osiguravajuće kuće, da li su banke spremne da se nose sa sve većim zahtevima tržišta, da li naše tržište u dovoljnoj meri razume prednosti koje digitalizacija donosi? Sa druge strane, da li i osiguravajuće kuće mogu da odgovore na sve potrebe i zahteve tržišta i klijenata? Šta podrazumevaju inovacije u osiguranju, web osiguranje, osiguranje na klik i koji su trenutno najtraženiji paketi osiguranja? Neke su od tema o kojima ćemo govoriti na konferenciji.

foto:color media group

Related posts

Predsednik Aleksandar Vučić na otvaranju BAS Boysen: Otvorio sam ili položio kamen temeljac za 250 postrojenja, ali ovakvo nešto se ne sreće! Za ovo živite i za ovo se borite

Bojana Kecic

APEL CRVENE ZVEZDE: Pomozimo Stefanu Čikiću! Humanitarna utakmica crveno-belih i Dinama igraće se u subotu

Nikoleta Dragaš

Redakcija na češkom vam predstavlja grad Brno

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija