11. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Zelena oaza u dvorištu porodice Stanković

Dvorište porodice Stanković u Dolovu, važi za jedni od najlepših u selo. Za Sanju Stanković najvažnije u svakom poslu je ljubav prema njemu. Iako joj je baštovanstvo hobi, prostor ispred kuće izgleda kao da mu posvećuje sve svoje vreme i pažnju.

 

Da rajski vrtovi zaista postoje, uverila nas je Sanja Stanković koja je ispred svoje kuće napravila jednu pravu zelenu oazu. Prelepi prizori osmišljeni kreativnim idejama ove Dolovke, postali su i popularno mesto u selo. Sanja kaže da je u početku želele da stvori mali prostor u kojem bi uživala sa svojom porodicom i prijateljima, ali vremenom ljubav prema baštovanstvu nije imala granice.

Vrt ove kreativne Dolovke uređen je prema banatskim motivima-prepun raznovrsnog  ukrasnog bilja, ukrašen starim kočijama, kosilicom i poljoprivrednim mašinama koje su stare i preko jednog veka. Sanja to skuplja, sređuje, ofarba i ukrašava cvećem

Bavljenje ovim hobijem iziskuje dosta ljubavi, ali i vremena te Sanja više sati dnevno provodi u svojoj bašti.

Prelepi snimci koji vam omogućavaju da zavirite u ovo prelepo dvorište mozda će vas inspirisati da i svoj kutak uredite još lepše.

Biljke su prenosioci pozitivne energije, dovoljno je samo petnaest minuta da svakodnevno provedete u prirodi i vaš duh će se napuniti pozitivnim energijom-poručuje Sanja.

Related posts

Preminuo pevač Džej Ramadanovski

Aleksandra Miloševska

Najtiražniji švajcarski dnevnik pohvalio Srbiju zbog ostvarenih rezultata u vakcinaciji

Nikoleta Dragaš

Velika akcija sadnje u MZ Vojlovica

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija