2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Prijave za besplatno banjsko lečenje za penzionere do 7. septembra

 I ove godine  PIO – Fond Filijala Pančevo raspisala konkurs za penzionere koji imaju prava na besplatnu  rehabilitaciju i  banjsko  lečenje.Prijave se mogu podneti do  7 septembra. Sve informacije penzioneri  mogu  dobiti u  Uduženjma penzionera ili u Mesnoj zajednici na čijoj teritoriji žive.

 

Udruženjima penzionera u Pančevu i naseljenim mestima prosleđene su  prijave iz pančevačke flijale PIO Fonda  koje treba da popune penzioneri čija primanja nisu veća od 27 hilada 775 dinara i koji nisu do sada išli o trošku države  na rehabiltaciono –lečenje u banje.

Takođe je važno da penzioneri koji nisu članovi udruženja penzionera takođe  na teritoriji Mesne zajednice u kojoj žive mogu da podnesu zahtev.

Kada ode u udruženje penzionera neophodno je podneti poslednji ček od penzije , ako ima neku medicnsku dokumetaciju.

Prvi put ove godine  penzioneri koji ispunavaju uslove za odlazak u banje , imaće mogućnost da predlože u koju banju bi želeli da idu ali nije obavezujuće da ako su kapaciteti popunjeni tu budu i upućeni. Ove godine  o trošku  Republičkog fonda –Filijale Pančevo

Related posts

MNRO: “Lice ljubavi” 22. aprila u Kulturnom centru

Nikoleta Dragaš

Usvojen budžet za 2020. godinu

Zorana Stekovic

Novo zlato za sjajnu Sanju Marić

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija