2. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo

Izletište “Skela” kod Jabuke idealno mesto za relaksaciju

Ukoliko želite da odete na kratak, jednodnevni odmor, preporučujemo vam da posetite lokalno izletište “Skela”. Za one koji ne znaju ono se nalazi u kod Jabuke i postaje atraktivna destinacija za odmor u toplim letnjim danima.

Da se zalaganje i saradnja između lokalne samouprave i građana isplati odličan primer je kupalište “Skela” na obali Tamiša kod naseljenog mesta Jabuka. Na ovom mestu mogu se često videti mladi ljudi koji uživaju u sunčanom danu.

Zahvaljujući inicijativi lokalne samouprave koju je podržao Grad Pančevo i trudu volontera nekada neuređena obala obrasla šibljem pretvorena je u atraktivno izletište.

Napravljeni su i igralište za decu, teren za odbojku na pesku, dva poljska vecea, iskopana su dva bunara. Izgrađene su i montažne ribarske kućice. Cilj pomenutih radova bio je da se meštanima Jabuke, ali i posetiocima iz drugih mesta obezbedi mesto za kvalitetan odmor,

Izletište “Skela” ima veliki značaj za Jabuku, s toga iz Mesne zajednice ističu da će i u narednom periodu nastaviti sa uređivanjem obale i dodavanjem novih sadržaja.

Related posts

Zimska služba spremno dočekala nov sneg

Zorana Stekovic

Asfaltiranje ulica u Sefkerinu: STARTOVALI RADOVI U PARTIZANSKOJ ULICI

Mica Milakov

Servisne informacije za 21. novembar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija