26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Bolje ugostiteljske usluge na “Čardaku”

Javno preduzeće „Vojvodinašume“ u narednom periodu poboljšaće ugostiteljske usluge na Čardaku i omogućiti posetiocima da boravak u Deliblatskoj peščari traje nekoliko dana. Ljubitelji prirode već sada mogu da rezervišu sobe u objektu Šumskog gazdinstva „Banat“, jer je urađena kategorizacija smeštajnih kapaciteta.

 

Zbog epidemije korona virusa, mnogi su se odlučili da godišnji odmor provedu upravo u Srbiji. Da nije neophodno otići daleko, pokazuje i Deliblatska peščara gde je vazdah sličan onom na Zlatiboru, a JP „Vojvodinašume“ sada želi i da unapredi svoju ugostiteljsku delatnost.

 

Šumsko gazdinstovo Banat uradilo je kategorizaciju smešatajnih kapaciteta, tako da svi zaniteresovani posetioci mogu da biraju između soba i apartmana i  borave duže u Peščari od jednog dana.

 

Ulaganjem u svoje objekte  Vojvodinašume će omogućiti svim svojim sadašnjim i budućim posetiocima da imaju još kvalitetniji odmor u Peščari ili da za vikend dođu u ovu oazu prirode u uživaju.

Related posts

Vučić: Plašim se međunarodnih konferencija o KIM

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić sastao se i sa Miroslavom Lajčakom

Jelena Obradović

Vučić sa Čepurinom: Najsnažniji pokušaj ugrožavanja opstanka Srba na KIM

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija