27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Bolje ugostiteljske usluge na “Čardaku”

Javno preduzeće „Vojvodinašume“ u narednom periodu poboljšaće ugostiteljske usluge na Čardaku i omogućiti posetiocima da boravak u Deliblatskoj peščari traje nekoliko dana. Ljubitelji prirode već sada mogu da rezervišu sobe u objektu Šumskog gazdinstva „Banat“, jer je urađena kategorizacija smeštajnih kapaciteta.

 

Zbog epidemije korona virusa, mnogi su se odlučili da godišnji odmor provedu upravo u Srbiji. Da nije neophodno otići daleko, pokazuje i Deliblatska peščara gde je vazdah sličan onom na Zlatiboru, a JP „Vojvodinašume“ sada želi i da unapredi svoju ugostiteljsku delatnost.

 

Šumsko gazdinstovo Banat uradilo je kategorizaciju smešatajnih kapaciteta, tako da svi zaniteresovani posetioci mogu da biraju između soba i apartmana i  borave duže u Peščari od jednog dana.

 

Ulaganjem u svoje objekte  Vojvodinašume će omogućiti svim svojim sadašnjim i budućim posetiocima da imaju još kvalitetniji odmor u Peščari ili da za vikend dođu u ovu oazu prirode u uživaju.

Related posts

Broj obolelih u Južnobanatskom okrugu počeo da raste

Ivana Bogdanovski

Kulturno leto od 3. avgusta u Pančevu

Jasmina Petkovic

Wind Rock Fest na Vršačkom jezeru od 29. jula

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija