20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ko je Dragana Arsić? Lažni ekolog napada Frušku goru

Izvor i foto: prismotra.net

U poslednje vreme Nacionalni park Fruška gora izložen je brutalnom medijskom linču od strane ostrašćenih, ali nestručnih pojedinaca. Najglasniji zagovornik napada na JP Nacionalni park Fruška gora je Novosađanka Dragana Arsić, koja svakodnevno iznosi neistine na račun poslovanja ovog javnog preduzeća, krijući se iza pokreta koji navodno brani šume Fruške gore, samo nismo sigurni od koga i čega.
 
 
Iza ovih napada postoji, pre svega, politička pozadina, koja je i izvor finansiranja Arsićeve. Arsićeva je pre mnogo godina izbačena iz jedne banke. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Arsićeva nakon određenih zloupotreba i malverzacija, da se ne bi narušavao ugled banke, dobila ponudu za sporazumni raskid ugovora o radu. Kao neko kome se očigledno ne može verovati, Arsićeva utočiše pronalazi u senci političkih moćnika, onih koji su više od jedne decenije pljačkom pustošili čitavu Srbiju, pa i Frušku goru.
 
 
Za manje upućene, a iskreno se nadamo da je više onih koji ne znaju ništa o liku i delu Arsićeve, u poslednje vreme napadi na JP Nacionalni park Fruška gora su sistematički, kontinuirani i osmišljeni, ali sve što pomenuta izgovori nema za cilj ništa plemenito, niti je istinito. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Arsićeva 1.7.2019. osnovala Udruženje za zaštitu šuma i samu sebe zaposlila. Glavni finansijer Arsićeve je nevladina organizacija Trag, sa sedištem u Beogradu, poznata po svom delovanju od 1999. godine, kada je naša zemlja bila bombardovana. Veoma važno je da napadima koordinira g-đa Hafner Ademi. 
 
 
Zadatak Dragane Arsić je da svakodnevno iznosi neistine o aktivnostima i poslovanju JP Nacionalni park Fruška gora. Mali zadatak za nju, ali veliki za njene nalogodavce koji žele da naruše ugled ovog javnog preduzeća i njenog rukovodstva.
 

Related posts

Za rumunska udruženja iz Južnog Banata 35 ugovora

Jasmina Petkovic

Raste broj zaraženih u Srbiji, bolnice se brzo pune, potrebno još kreveta

Nikoleta Dragaš

Na neobičan način proslavili Dan škole

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija