5. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Jovanov: Lopovske revolucije treba da znaju da njihove pretnje nikoga ne plaše

FOTO: sns.org.rs

Poznata je stvar u istoriji da su revolucije podizali osiromašeni i obespravljeni, ali nakon izjave Miroslava Aleksića, Srbiji se preti scenariom da će postati jedina zemlja na svetu u kojoj bi se desila lopovska revolucija!

Dakle, okupiće se prebogati lopovi i tajkuni, besni zbog toga što su onemogućeni da kradu, pa će u revolucionarnom zanosu na putu do vlasti pobiti sve poštene ljude koji im smetaju da se ponovo dočepaju državnog budžeta i narodnih para.

Pa bi se tako Miroslav Aleksić ponovo dočepao budžeta Trstenika, da nastavi tamo gde je stao. Da ponovo deli milione iz opštinske kase, kao da mu ih je tata ostavio. Da plaća gorivo mesnim zajednicama koje nemaju vozila, da finansira industrijske zone koje nikada niko nije video, da nastavi sa malverzacijama vezanim za Akva – park…

Verovatno da će mu krivična prijava zbog malverzacija koju je protiv njega podnela DRI pomoći da se dobro pozicionira u lopovsko-tajkunskom revolucionarnom rukovodstvu.

Ideolozi i polit-komesari lopovske revolucije treba da znaju da njihove pretnje nikoga ne plaše, a da im nikada neće biti dozvoljeno da u Srbiji podižu revolucije, teraju Srbe na Srbe i tuđu decu guraju u smrt, da bi oni preživeli, dočepali se vlasti i ponovo bili u prilici da kradu i pljačkaju.Nije njihova glad za narodnim parama nije vredna života nijednog građanina Srbije. Zato lopovske revolucije neće biti i zato će lopovi i dalje biti daleko od narodnih para, ozlojađeni, besni i isfrustrirani. Ali nakon što su u Srbiji krali i otimali, neće i ubijati.

 

Related posts

Vlada Srbije danas usvaja nove mere za borbu protiv korone

Nikoleta Dragaš

Božićna čestitka gradonačelnika Saše Pavlova i predsednika Skupštine Tigrana Kiša

Nikola Toadjer

Do kraja godine povećanje penzija 5 odsto, plate iznad 600

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija