17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Magazin Najvažnije Pančevo Vesti

GB: „Extreme repair“ – tretman za oporavak oštećene kose

„Extreme repair“ je tretman koji se preporučuje za izrazito oštećenu kosu, jer čisti, hidrira i vraća kosi sjaj. U Golden Beauty shop-u se možete uveriti u njegov efekat revitalizacije kose.

Novi profesionalni tretman za kosu u Golden Beauty shop-u, Extreme repair, predstavlja savršeno rešenje za obnavljanje kose od korena do samih krahjeva. Održava dlaku zdravom i svilenkastom sa nežnom teksturom na dodir.

Set Extreme repair za kućnu negu upotrebljava se za održavanje rezultata nakon izvršenog tretmana, jer obezbeđuje potpunu negu vaše kose. Korišćenje ovog proizvoda se preporučuje i između tretmana sa keratinom koji takođe možete dobiti u Golden Beauty shop-u.

Uz najbolje hranljive sastojke koje sadrži kakao, predstavlja moćan tretman za dubinsku regeneraciju ostećene kose. Tretman Extreme repair možete odraditi u Golden Beauty shop-u, po akciskoj ceni tj. sa 20% popusta do 15. septembra, nakon čega ćete se uveriti u jedinstveni osećaj mekoće i lepote vaše kose.

Related posts

Završena turističko-nautička sezona u Pančevu

Jelena Obradović

U HIP-Petrohemiji pokrenuta proizvodnja posle kraćeg planskog zastoja

Branislava Grčić

“Oravski hrad” zamak na steni

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija