28. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Devojački bunar – oaza prirode i mira

Među mnogim turističkim potencijalima koje Južni Banat ima je I Deliblatska peščara. Ekipa Regionalne Radio-televizije Pančevo posetila je izletište Devojački bunar.

S obzirom da većina naših sugrađana ove godine neće na more, mnogi od njih alternativu su pronašli u prirodnim lepotama naše zemlje. Kada je u pitanju Južni Banat, među mnogim dostupnim izletištima je i Devojački bunar ušuškan u netaknutoj prirordi rezervata Deliblatska peščara.

Devojački bunar i ove godine je  jedno od najpopularnijih izletišta u opštini Alibunar. Veliki broj posetilaca iz udaljenih mesta garant su da na ovom izletištu, pored lepe prirode, vlada i prijatna atmosfera pogodna svim uzrastima.

Da podsetimo, pre početka sezone pored redovnih priprema izvšeni su opsežni radovi na ovom izletištu.

Opština Alibunar I Turistička organizacija Alibunara prepoznaju turistički potencijal ovog izletišta,  s toga  je istaknuto  da će u i u narednom periodu nastaviti sa njegovim unapređivanjem i dodavanjem novih sadržaja.

Related posts

Stručnjaci upozoravaju: Kupujte samo kontrolisane mesne proizvode!

Zorana Stekovic

U južnom Banatu registrovano 154 inficiranih

Katarina Popović

Vučić čestitao predsedniku Evropske narodne partije Žozefu Dolu na rezultatima izbora za Evropski parlament

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija