8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin

Sanja Petrović nova predsednica Opštine Kovin, Zoran Bradanji predsednik Skupštine

Foto: kovin.org.rs

Nova većina danas je na Konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Kovin izabrala Sanju Petrović za predsednicu Opštine. Predsednik SO Kovin je Zoran Bradanji, zamenik predsednice opštine Ratko Mosurović, dok je zamenik predsednika SO Kovin Milenko Grujičić. Radmila Sikimić će i u ovom sazivu vršiti posao sekretara SO Kovin.

Za nove članove Opštinskog Veća imenovani su Srđan Nenek, Snežana Tomić, Andrijana Lakić, Dragan Sekulić, Jelena Ivanković, Đurica Crepajaski i Klara Milošević.

Predsednica opštine Kovin Sanja Petrović zahvalila se svim građanima i kolegama na osvojenim izbornim rezultatima, ubedljivoj pobedi SNS, koji je dobio podršku 65,62 odsto glasača.

  • Kada sam prvi put, pre pet godina, dobila poverenje obavljanja funkcije predsednice Opštine, znala sam istovremeno da to znači mnogo truda, energije i stotine sati rada na poboljšanju života svih stanovnika naše opštine. Mnogo snage je uloženo da se popravi ostavljeno, ruinirano, ali i da se nađu načini da se dovrše davno započeti projekti, koji su toliko važni za sve nas. Jer, nama je Kovin dom. To je i ideja vodilja Srpske napredne stranke kojoj pripadam i na čijem načelu i programu radimo, uvek bolje i više: dela, a ne reči, a još manje pusta obećanja. Ponosno danas stojim pred novim skupštinskim sazivom, jer dela su iza, ali i ispred nas, rekla je Petrović posle potvrđene funkcije.

Novoizabrani predsednik SO Kovin Zoran Bradanji zahvalio se na ukazanom poverenju, poželeo sreću odbornicima u daljem radu i izrazio nadu da će se nastaviti tolerantna atmosfera, kako bi svi zajedno radili u interesu građana. Posle potvrđene funkcije, Milenko Grujičić takođe se zahvalio na izboru i dodao da veruje da ćemo svi časno i marljivo raditi za opšte dobro svih građana ove južnobanatske opštine.

Related posts

Novo radno vreme Kovid ambulante

Katarina Popović

Karatisti Plandišta na Školskom prvenstvu Vojvodine

Nikoleta Dragaš

Održana manifestacija ,,Etno glas”

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija