6. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Repcu novi mandat u Plandištu, Endre Sabo Predsednik Skupštine Opštine Plandište

Foto: plandiste-opstina.rs

Jovan Repac izabran je za novog predsednika Opštine Plandište na konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Plandište, a na predlog novog predsednika Skupštine Endrea Saboa. Za zamenika predsednika Opštine izabran je Dušan Ćurčić, a za zamenika predsednika lokalnog parlamenta Goran Donevski.

  • Poverenje koje su nam građani ukazali stvara veliku odgovornost i obavezu da radimo još bolje i marljivije, da poboljšamo život svih građana Opštine Plandište. U prethodnom mandatu uradili smo mnogo, obnavljali smo škole, domove zdravlja, domove kulture, gradili smo puteve, sportske objekte, investirali smo u sve sfere društva. Postavili smo sebi visoke ciljeve, koje moramo da realizujemo u budućnosti. Realizacija projekata razvoja školstva, zdravstva, saobraćaja i infrastrukture, stambenih i komunalnih delatnosti su samo neki od zacrtanih ciljeva kojima stremimo. Građani od nas očekuju mnogo i mi smo tu da njihova očekivanja i realizujemo, da pokažemo da se rad i trud isplati, a mi smo uradili mnogo i radićemo još više, rekao je Repac.

Na predlog predsednika Opštine Plandište Jovana Repca imenovani su i novi članovi Opštinskog veća. Resor sporta i fizičke kulture, obrazovanja i socijalne zaštite pripao je Bojani Stojanović, dok će resor zanatstva, ugostiteljstva i turizma voditi Zoran Petrović. Resor komunalnih delatnosti, građevinskog zemljišta i poslovnog prostora vodiće Mirjan Grbić, resor privrede, poljoprivrede i ruralnog razvoja poveren je Robertu Moricu, dok su poslovi iz oblasti kulture povereni Tanji Petrović.

Related posts

Vučić na KiM: Vreme da Srbi i Albanci pokušaju da razgovaraju s više poštovanja

Nikoleta Dragaš

BELA CRKVA: Asfaltiranje ulice za lakši prilaz Domu zdravlja

Jasmina Petkovic

Ambasada: Predsednik Vučić planira da prisustvuje paradi u Moskvi 24.06

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija