1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Vakum slim i oklagije odlični za uklanjanje celulita

Golden beauty shop pruža mogućnost za poboljšavanje izgleda i tonusa kože, novom metodom za mršavljenje i eliminaciju celulita, Vacumslim 48. Uz ovaj tretman najbolje je kombinovati i maderoterapiju, koja se izvodi sa više vrsta oklagija. One podstiču cirkulaciju i daju odlične rezultate.

Profesionalni tetman mršavljenja novom tehnikom u Golden beauty shop-u, Vacumslim 48, predstavlja idealno rešenje za gubitak viška tečnosti, razlaganje masnih naslaga i efekat limfne drenaže. Telo se stimuliše a time se ubrzava proces mršavljenja. Efekti se mogu videti već nakon prvog tretmana, gde se kao rezultat rada ukupan obimm može smanjiti i do 16 cm.

Ova metoda otklanja celulit, podstiče eliminaciju viška tečnosti iz organizma, a nakon serije tretmana poboljšava izgled i tonus kože.

Madero terapija je anticelulit tretman nastao u Kolumbiji i radi se pomoću specijalno dizajniranih drvenih alatki, popularno nazvanih – oklagije. Tretman se može koristiti i individualno ali u kombinaciji sa Vacumslim 48 u Golden beauty, daje najbolje rezultate.

Posebne pogodnosti u vidu popusta dobijaju korisnici koji uzimaju određene pakete tretmana. Za sve dame koje žele da izgledaju ali i da se osećaju savršano u svojoj koži, miks ova dva tretmana tu može mnogo pomoći. Pozivamo vas da dodjete u Golden beauty i sami se uverite u efekte ovih neverovatnih tretmana.

Related posts

Veliki broj aktivnosti Narodnog muzeja Pančeva

Jelena Obradović

Sedam velikih promena koje očekuju svet posle pandemije

Jasmina Petkovic

Vučić posetio porodično imanje Dodika

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija