20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Nove strunjače dodatna motivacija džudistima

Džudo klub „Cement“ iz Beočina dobio je strunjače zahvaljujući ministarstvu omladine i sporta i Džudo savezu Srbije. Primopredaji je prisustvovao predsednik Upravnog odbora Džudo saveza Srbije, Milovan Bratić.

Džudo klub „Cement“ iz Beočina jedan je od trofejnijih klubova u Srbiji. Dotrajale strunjače na kojima su se održavali treninzi zahtevale su dodatni oprez sportista, kako ne bi došlo do povreda. Donacijau doba pandemije korona virusa znači mnogo džudistima ovog kluba i, kako kažu, motivisaće ih da treniraju još predanije i pripreme se za predstojeća takmičenja kada epidemiološka situacija to bude dozvolila.

Zajedničkom saradnjom džudo savez Srbije i Ministarstva omladine i sporta, obezbeđena su sredstva za nabavku strunjača za Džudo klub „Cement“.

Džudo klub „Cement“ postiže dobre rezultate na takmičenja, zahvaljujući disciplinovanom radu. Nove strunjače omogućiće kvalitetniji rad sportista i njihovih trenera.

Mitar Milinković, predsednik opštine Beočin i bivši džudista, rekao je da je Beočin grad sporta i da će donacija mnogo značiti klubu.

Džudo klub „Cement“ dodelio je povelje prijateljstva predstavnicima Džudo saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta za doprinos radu i razvoju kluba.

Related posts

Vučić: Znam kolika je snaga Srbije

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sutra sa Orbanom

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić i premijerka Brnabić s Grenelom i Bolerom

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija