22. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kultura Najvažnije Vesti

Portreti Ivana Vojnova iz Crepaje

Ivan Vojnov mladi umetnik iz Crepaje, skrenuo je pažnju javnosti na sebe, kako onih koji ga prate tako i poznatih ličnosti, crtajući njihove portrete na društvenim mrežama.

Ivan Vojnov svoju karijeru je započeo odmah nakon diplomiranja. Završio je industrijski dizajn a slikanje mu je strast i hobi. Ivan nam je rekao da posao kao grafički dizajner obavljao je za jednu stranu firmu a trenutno radi za američko tržište.

Za vreme zabranje kretanja zbog pandemije kovida 19, Ivan je krenuo da crta portrete poznatih ličnosti sa naše estrade. Radove je reklamirao preko društvene mreže Instagram, a pohvale su počele da stižu sa svih strana. Ističe da u životu uvek može bolje i da je potrebno stalno učiti i napredovati, ali ono što je najbitnije jeste da se oseća ispunjeno jer radi ono što voli.

Portret može biti i idealan poklon za voljenu osobu ili prijatelje. Ukoliko želite pokloniti nešto unikatno, možete kontaktirati Ivana preko instagrama.

U likovnoj umetnosti portret predstavlja prikaz neke određene osobe, a slikanje portreta osim što ima za cilj verodostojno prikazivanje spoljašnje sličnosti, treba da istakne i karakterne osbine osobe koja se portretiše. Ipak, portreti i u savremenom dobu mogu predstavljati jedan izuzetno zanimljiv vid umetničkog izražavanja.

Related posts

Predsednik Vučić ugostio osvajače medalja u Tokiju: Hvala vam za sve što ste uradili za Srbiju

Mirjana Popović

Reagovanje na rad Komisije za ocenu projekata u oblasti javnog informisanja u Šapcu

Nikoleta Dragaš

Dan mladih na Gradskom bazenu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija