3. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Uvek napadaju Srbiju i Vučića pred razgovore sa Prištinom

“Jučerašnji napad na Vojsku Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića pokazao je da će se za obračun sa slobodnom, vojno neutralnom Srbijom voditi i lažnim vestima. Kada god se približi vreme za razgovore sa Prištinom, pokrenu se napadi na našu zemlju kako bi se oslabio Vučić a naši državni organi uveli u proces objašnjavanja i demantovanja. Zato su jučerašnju laž iz Bresta masovno  prenosili Šiptari i njima bliski Srbi, a podršku su im dali srpski tajkunski mediji”, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

“Želim da upozorim građane Srbije da je jučerašnja montaža samo jedan u nizu napada na Vojsku Srbije i da neće biti poslednji. Posebno želim da upozorim medije u našoj zemlji da ne žure sa prenošenjem napada na Srbiju i njenu vojsku, i da, kada dobiju vest da je 63. padobranska brigada odbila poslušnost ili da 72. brigada za specijalne operacije guši demonstracije u Minsku, najpre provere i vest i izvor pre nego nanesu štetu svojoj zemlji i vojsci”, poručio je ministar Vulin.

Related posts

Nedeljni plan akcija davanja krvi

Nikoleta Dragaš

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa ministrom odbrane Kipra

Mica Milakov

Odgovorno u ATP-u

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija