8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Otvoren salon fotografija “Ivanovo u fokusu”

U Ivanovu je otvoren trinaesti po redu salon umetničke fotografije. Zbog pandemije virusa COVID-19 zainteresovanima je dostupna i virtuelna prezentacija izložbe.

U Domu Kulture „Žarko Zrenjanin“ u Ivanovu u toku je salon umetničke fotografije „Ivanovo u fokusu“. Ova, trinaesta po redu izložba fotografija, tradicionalno okuplja veliki broj autora, kako domaćih tako i iz  inostranstva.

Prema oceni stručnjaka, kvalitet fotografija se menja iz godine u godinu, ali standardi ostaju isti. Od šest stotina fotografija, prema propozicijama,  samo je 94 izloženo. Zbog pandemije virusa COVID-19 najuspešnijim autorima nagrade će biti poslate poštom, a za zainteresovane će sve vreme biti dostupna i virtuelna prezentacija salona.

Salon umetničke fotografije podržavaju Grad Pančevo, Turistička organizacija Pančeva, kao i Mesna zajednica Ivanovo. Organizatori se nadaju da će se epidemiološki uslovi u zemlji popraviti i da će u oktobru biti moguće organizovanje „Foto safarija“ gde mladi autori imaju priliku da se druže, unaprede svoja znanja, ali i upoznaju lepote Ivanova.

foto:rtvpancevo.rs

Related posts

VUČIĆ otvoreno o protestima opozicije, svojim greškama, Oliveru Ivanoviću, pretnjama koje mu upućuju…

Nikoleta Dragaš

Mladi vaterpolisti Srbije prvaci sveta

Mirjana Popović

Čak 199 osoba zaraženo virusom Covid-19 u poslednja 24 sata u Južnobanatskom okrugu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija