20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vulin: Marinika da pita svog šefa Đilasa koliko je miliona uzeo preko Telekoma

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je danas povodom pokušaja Đilasove Marinike Tepić da svojim lažima nanese štetu državnoj firmi Telekom Srbija.

Vulin je rekao da Marinika laže o Telekomu, ali da još uvek nije stigla da pita koliko je miliona uzeo Đilas poslujući sa Telekomom dok je bio vlast i vlasnik marketinšoog prostora.

– Marinika još nije stigla da pita koliko je miliona uzeo Dragan Đilas poslujući sa Telekomom u vreme dok je bio i vlast i vlasnik marketinškog prostora u Srbiji- kazao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin

Vulin je istakao da veruje da će Marinika naći vremena da pita Đilasa koliko je uzeo novca od Telekoma i RTS-a i podsetio Tepićevu da kokoške u Moroviću još uvek čekaju njeno izvinjenje.

– Verujemo da će naći vremena da pita svog poslodavca koliko novca je uzeo od Telekoma, RTS-a i drugih javnih preduzeća. Dok ne nađe vremena da to i uradi, može da se izvini kokoškama na vojnoj farmi u Moroviću koje je optužila da učestvuju u uzgajanju marihuane- naveo je lider PS-a.

Lider PS-a je dodao da se nada da se Đilasova Marinika neće toliko naljutiti da traži od nekog narko-dilera da iseljava i nas, kao što je tražila da se iseli novinar iz Pančeva.

– Nadamo se da se Marinika neće i na nas toliko naljututi da će tražiti od nekog od narko dilera da i nas iseli kao što je tražila da osuđivani narko diler iseli novinara iz Pančeva- kazao je predsednik PS-a Aleksandar Vulin povodom laži Marinike Tepić o državnom Telekomu.

foto:mod.gov.rs

Related posts

Poginuo policajac kod Vršca

Mica Milakov

Grad uputio apel: Ne palite useve!

Jasmina Petkovic

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuju nove pretnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću, njegovom sinu i zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija