18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Selaković: U Šapcu skočio broj obolelih zbog propusta u radu lokalne samouprave

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković ocenio je gostujući na lokalnoj televiziji da svaka odgovorna vlast, suočena sa izazovom koji nameće virus Covid 19, sluša struku i sprovodi predviđene mere zaštite od širenja zaraze.  Selaković je ocenio da to nije bio slučaj u Šapcu, gde je došlo do brojnih propusta u radu lokalne samouprave, zbog čega je naglo skočio broj obolelih.

Ja neću da kažem da je neko to učinio namerno, ali sa zdravljem građana niko ne sme da se kocka i toga mora da bude svestan i bivši gradonačelnik Zelenović, rekao je Selaković i pozvao na oprez i poštovanje mera republičkog Kriznog štaba istovremeno podsećajući da su nedavna okupljanja i nasilni protesti uticali i na porast broja zaraženih i u Beogradu.

Govoreći o predstojećem ponavljanju izbora na 27 biračkih mesta u Šapcu, Selaković je podsetio na ubedljivu pobedu liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” i činjenicu da je ta lista osvojila više od 30 hiljada glasova Šapčana. Time su građani Šapca dali svoj glas za prosperitet, za budućnost, za investicije i rekli šta misle o dosadašnjoj politici Nebojše Zelenovića, propuštenim šansama i činjenici da 42 šabačka sela nemaju ni metar vodovodne ni kanalizacione mreže, rekao je Selaković.

Osvrnuvši se na nedavnu odluku Gradske izborne komisije Šabac  da objedini dva biračka mesta u Majuru, Selaković je rekao da su to potezi očajnika i da umesto da se stvara gužva na jednom biračkom mestu, sigurno moglo naći rešenje da građani glasaju na drugoj lokaciji, pošto lokalna ambulanta nije odgovarajuća za tu namenu.  Ipak, odlučeno je da se biračka mesta objedine i to baš u Majuru, gde je Srpska napredna stranka dobila apsolutnu većinu, ocenio je Selaković.

On je istakao da se srpski naprednjaci neće baviti svojim političkim neistomišljenicima i njihovim sitnim taktičkim potezima, već krupnim, strateškim planovima za bolji život svih Šapčana. Naš cilj je izgradnja auto-puta Ruma Šabac  sa novim mostom preko Save, izgradnja brze saobraćajnice do Loznice, izgradnja otvorenog olimpijskog bazena, ali pre svega rekonstrukcija bolnice, koja je već trebalo da bude u završnoj fazi. Kako je moguće da su ti radovi u gradovima u kojima je na vlasti Srpska napredna stranka uveliko odmakli, a da u Šapcu nisu ni počeli?, upitao je Selaković.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke pozvao je sve Šapčane da u što većem broju izađu na predstojeće ponovljene izbore na 27 biračkih mesta u Šapcu i odluče o razvoju svog grada. Pobeda je blizu, ali izborni proces još nije završen.

Ne dopustite da Šabac ostane grad propuštenih šansi, već glasajte za rad, prosperitet i budućnost. Glasajte za listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, poručio je Šapčanima član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković.

GO SNS Šabac

foto:tanjug.rs

Related posts

Još 1.331 novi slučaj korona virusa u Srbiji

Vanja Vićentić

Servisne informacije za 3. mart

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: Radman danas nije slavio Dan pobede

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija