30. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Đurić: Napad na Telekom je stvar Đilasovog poslovnog interesa

Potpredsednik SNS Marko Đurić izjavio je danas da bi nadležni državni organi, nakon što su u javnost iznete informacije o tome da je Dragan Đilas u vreme dok je bio na vlasti prihodovao oko 30 miliona evra od “Telekoma Srbija”, morali da istraže da li je u tome bilo elemenata krivičnog dela.

“Jasno je da je korišćenje političkog uticaja kako bi se iz javnog dobra usisao toliki novac primer neetičnog postupanja, ali važno je raščistiti da li je to bila i kriminalna radnja”, naveo je Đurić u pisanoj izjavi za javnost.

On je dodao da hitnost te istrage nameće i činjenica da upravo iz Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa kreću napadi na Telekom sa, kako je naveo, očiglednom namerom da se podrije ugled i vrednost te kompanije u trenutku kada se ona pretvara u regionalnog lidera u telekomunikacijama.

“Reč je svakako o neodgovornoj i nadasve štetočinskoj politici, ali građani bi morali da znaju da li je takva politika napada na jedan strateški važan srpski poslovni sitem kažnjiva i krivično”, dodao je Đurić.

Uveren je, kaže, da su napadi na Telekom stvar ličnog poslovnog interesa Dragana Đilasa i njegovih partnera koji imaju “imperiju” u oblasti medija i telekomunikacija.

“Reč je, dakle, o interesnoj grupi koja zbog ličnog bogaćenja, sistematski i planski pokušava da uništi državne sisteme, što im je umalo i pošlo za rukom dok su bili na vlasti”, naveo je Đurić.

izvor:pink.rs, foto:pink.rs

Related posts

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa profesorom Radanovićem

Mica Milakov

Predsednik Vučić doputovao u Moskvu, danas sa Putinom

Katarina Popović

Ekstra Nena gost emisije „Lice nacije“

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija