22. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Narodna bašta idealna za odmor i relaksaciju

Narodna bašta u Pančevu u ovim toplim danima puna je posetilaca koji u njoj mogu da se odmaraju i rekreiraju. Ekipa RTV Pančeva posetila je Narodnu baštu i saznala kako sugrađani ovde provode vreme.

Narodna bašta najveći je i najstariji park u Pančevu. Sagrađena je 1829. godine, a renovirana 2007. godine. Vole je i stariji i mlađi sugrađani. Porodice sa malom decom u ovoj bašti nalaze bezbedno i mirno mesto gde deca mogu da se igraju. Članovi raznih sportskih klubova ovde treniraju kad god im to vreme dozvoli. Naravno, bašta je najposećenija u lenjim mesecima, jer pruža neverovatan hlad.

JKP „Zelenilo“ redovno održava Narodnu baštu lepom i urednom, pa ne čudi zadovoljstvo na licim sugrađana i to što je posećuju u velikom broju. Dodatna prednost Narodne bašte je što sugrađani ne moraju da nose maske na otvorenom, ukoliko drže distancu, mada ih mnogi stariji sugrađani nose.

Related posts

Vučić: Si ponovo dolazi u Srbiju

Nikola Toadjer

Izveštaj REM-a o nadzoru pružalaca medijskih usluga tokom predizborne kampanje

Jasmina Petkovic

Sahrana Vladimira Vujovića u četvrtak na Starom pravoslavnom groblju

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija