17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Narodna bašta idealna za odmor i relaksaciju

Narodna bašta u Pančevu u ovim toplim danima puna je posetilaca koji u njoj mogu da se odmaraju i rekreiraju. Ekipa RTV Pančeva posetila je Narodnu baštu i saznala kako sugrađani ovde provode vreme.

Narodna bašta najveći je i najstariji park u Pančevu. Sagrađena je 1829. godine, a renovirana 2007. godine. Vole je i stariji i mlađi sugrađani. Porodice sa malom decom u ovoj bašti nalaze bezbedno i mirno mesto gde deca mogu da se igraju. Članovi raznih sportskih klubova ovde treniraju kad god im to vreme dozvoli. Naravno, bašta je najposećenija u lenjim mesecima, jer pruža neverovatan hlad.

JKP „Zelenilo“ redovno održava Narodnu baštu lepom i urednom, pa ne čudi zadovoljstvo na licim sugrađana i to što je posećuju u velikom broju. Dodatna prednost Narodne bašte je što sugrađani ne moraju da nose maske na otvorenom, ukoliko drže distancu, mada ih mnogi stariji sugrađani nose.

Related posts

Mjuzikl “Kosa” u izvođenju mladih novosadskih glumaca

Jasmina Petkovic

SNS Pančevo: Vandalizam i nasilje u pravnoj državi neće proći, pristojna Srbija će pobediti

Mica Milakov

Danas i sutra dva miliona ljudi dobija po 30 evra

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija