24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

GO SNS Šabac: Nebojša Zelenović da prestane sa obmanjivanjem javnost!

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, održana je konferencija za novinare kandidata za gradonačelnika ispred liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, dr Aleksandra Pajića.

 

„Nebojša Zelenović se nameće silom, a ustvari je samo tehnički gradonačelnik Šapca, dok ne budu održani ponovljeni izbori na 27 biračkih mesta i dok naši sugrađani ne iskažu svoju volju da Srpska napredna stranka pobedi na ovim izborima“, poručio je Pajić.

 

Pajić se ujedno osvrnuo i na trenutnu situaciju povodom borbe protiv virusa Kovid-19, istakavši da je Zelenović glavni krivac za ogroman broj zaraženih stanovnika Šapca, jer se oglušio o preporuke Zavoda za javno zdravlje, kako bi i dalje mogao da organizuje javna okupljanja.

 

„Apelujem na Nebojšu Zelenovića da prestane sa obmanjivanjem javnosti i da počne ozbiljno da se bavi svojim poslom, da higijenske pakete koji se dele iz budžeta Grada Šapca ne stavlja u ličnu promociju. Skandalozno, neprimereno i pomalo morbidno da neko stavi flajer sa svojim likom u higijenski paket koji se deli našim sugrađanima, u ovom trenutku, samo kako bi sebe promovisao“, ističe Pajić i dodaje, da Zelenović treba da zna da u momentu kada se svi borimo protiv ovog virusa, građane najmanje interesuje lična promocija pomenutog u političke svrhe.

 

Simptomatično je i to, što je Gradska izborna komisija donela odluku da dva biračka mesta (39 i 41) u Majuru, budu u Osnovnoj školi. Srpska napredna stranka se slaže da glasanje ne bude u ambulanti u Majuru, ali ujedno smatra ovu odluku neprimerenom, jer se vrši diskriminacija nad građanima koji žive u drugom delu grada i kojima Osnovna škola nije u blizini. Takođe, odluku smatra i još jednim Zelenovićevim licemerstvom u nizu, koji lažno pokušava da pokaže brigu o građanima, dok o ponovnim gužvama na BM, ne razmišlja kao o mogućem potencijalnom zaražavanju.

 

Neverovatno je da GIK, odnosno Dušan Petrović i Zelenović ne mogu da pronađu drugi adekvatan prostor u kome bi moglo da se sprovede glasanje pomenutog biračkog mesta, već pokušavaju na sve načine da umanje podršku listi Srpske napredne stranke.

Podsetićemo, u Majuru je lista Srpske napredne stranke dobila čak do tri puta više glasova od liste Nebojše Zelenovića.

Ovim putem, još jednom pozivamo GIK da preispita svoju odluku da glasanje na ova dva biračka mesta ne bude samo na jednom mestu.

 

Srpskoj naprednoj stranci na čelu sa njenim predsednikom Aleksandrom Vučićem, zdravlje građana je na prvom mestu, te su stranačke aktivnosti GrO SNS Šabac svedene na minimum.

 

„Veliko je zadovoljstvo biti kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika u ovako velikom gradu, te pozivam sve građane, da kada prođe borba protiv opakog virusa, izađu na ponovljene izbore i pruže još veću podršku listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ kako bi smo napokon poslali Zelenovića i njegove pulene u političku prošlost“, zaključio je dr Aleksandar Pajić.

 

GO SNS Šabac

 

 

Related posts

Preminule četiri osobe, novozaraženih 106

Nikola Toadjer

Nemanja Matić podržao kampanju Pokrajinske vlade „Ostani kod kuće“

Zorana Stekovic

Patrijarh i mitropolit stigli u Hram u Podgorici

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija