22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Komisija za planove razmatrala primedbe na planove detaljne regulacije naselja Tesla

U Gradskoj upravi juče je održana javna sednica Komsije za Planove grada Pančeva na kojoj se razgovaralo o planu detaljne regulacije za neselje Tesla. Stručni tim JP “Urbanizam” je prihvatio pojedine primedbe građana i  odlučio da dodatno pojača mere zaštite drvoreda u Ulici Miloša Obrenovića.

Gradsko veće grada Pančeva donelo je 2017. godine odluku o preispitivanju Planskog dokumenta naselja Tesla. To je omogućilo građanima da pogledaju ovaj dokument i Komisiji za planove dostave svoje primedbe o kojima  se sada i raspravljalo.

Prema rečima Bojadžievskog, na insistiranje stručnjaka JP “Urbanizam”, a zbog tendenciozne interpretacije predmeta planskog dokumenta za deo naselja Tesla, odlučeno je da se dodatno pojačaju mere zaštite drvoreda u ovom naselju i da se u planski dokument ubaci rečenica koja zabranjuje uklanjanje postojćeg drvoreda u Ulici Miloša Obrenovića. Bojadžievski je istakao i da u narednih mesec dana biti organizovana još jedna sednica komisije.

Related posts

Gojković: Mere ostaju na snazi, ulazak u zemlju samo vakcinisanima

Vanja Vićentić

Saopštenje GO SNS Šabac

Zorana Stekovic

Unikatni radovi kožara Zorana Pešića

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija