14. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Komisija za planove razmatrala primedbe na planove detaljne regulacije naselja Tesla

U Gradskoj upravi juče je održana javna sednica Komsije za Planove grada Pančeva na kojoj se razgovaralo o planu detaljne regulacije za neselje Tesla. Stručni tim JP “Urbanizam” je prihvatio pojedine primedbe građana i  odlučio da dodatno pojača mere zaštite drvoreda u Ulici Miloša Obrenovića.

Gradsko veće grada Pančeva donelo je 2017. godine odluku o preispitivanju Planskog dokumenta naselja Tesla. To je omogućilo građanima da pogledaju ovaj dokument i Komisiji za planove dostave svoje primedbe o kojima  se sada i raspravljalo.

Prema rečima Bojadžievskog, na insistiranje stručnjaka JP “Urbanizam”, a zbog tendenciozne interpretacije predmeta planskog dokumenta za deo naselja Tesla, odlučeno je da se dodatno pojačaju mere zaštite drvoreda u ovom naselju i da se u planski dokument ubaci rečenica koja zabranjuje uklanjanje postojćeg drvoreda u Ulici Miloša Obrenovića. Bojadžievski je istakao i da u narednih mesec dana biti organizovana još jedna sednica komisije.

Related posts

Institut za Neonatologiju dobija novi izgled

Ivana Bogdanovski

Vučić čestitao Ramazanski bajram

Zorana Stekovic

Posle pobede nad “Kikindom” “Dinamo” i dalje prvi

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija