28. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Pokret Socijalista: List Danas i Nikola Lunić da upute izvinjenje biračima i članovima Pokreta socijalista

Pored toga što je penzionisani pukovnik i funkcioner DS-a Nikola Lunić izneo niz gluposti i laži na račun Aleksandra Vulina u dnevnom listu Danas, Lunić je, takođe, izrekao i jednu uvredu na račun Pokreta socijalista, nazvavši naš pokret bizarnim.

Nas i našeg lidera možete da vređate koliko god hoćete, od vaše stranke smo doživeli i preživeli i mnogo gore stvari, ali nećemo da dozvolimo da našu partiju i naše birače vređa onaj čija je stranka sprovela pljačkašku privatizaciju, otpustila 400 hiljada radnika, izgubila Crnu Goru, skoro priznala lažnu državu Kosovo i odvela Srbiju u bankrot.

Podsećamo i Nikolu Lunića i uredništvo Danasa da je Pokret socijalista parlamentarna stranka, za razliku od DS-a.

Naša partija ima tri poslanika i u Skupštini Srbije, i skupštini AP Vojvodine, ima odbornike i u beogradskoj skupštini i gotovo svakom gradu i opštini u Srbiji.

I ako je naša partija koja zastupa građane širom Srbije bizarna, šta je onda, recimo, pokret Janka Veselinovića koji zastupa samo mišljenje Janka Veselinovića?

Ni jedna stranka koja čini takozvani Savez za Srbiju nije osnovala svoju stranku, baš ni jedna.

Đilas je napravio svoju stranku tako što ju je kupio od Dejana Bulatovića, dok je Jeremić svoju kupio od Miroslava Aleksića.

Aleksandar Vulin je Pokret socijalista osnovao tako što je skupio 10 hiljada potpisa i to u najgore vreme strahovlade DOS-a, kada su ljudi zaista krišom morali da daju svoju podršku.

Pokrst socijalista jeste lojalan i pouzdan partner Vučića i SNS-a, ali PS ne izbegava da samostalno izlazi na izbore.

PS je izlazio samostalno na izbore i u Bačkoj Palanci, Kuli, Vrbasu, Kosjeriću, Žagubici, Titelu, Kraljevu, Kragujevcu, Vladičinom Hanu, Velikom Gradištu, Babušnici, Vrnjačkoj Banji, Baču, Sremskim Karlovcima, Irigu i u mnogim drugim mestima i ostvarivao je značajne rezultate.

Naš Pokret je na poslednjim lokalnim izborima u Titelu osvojio preko 10 posto, a u Bačkoj Palanci preko 26 posto podrške građana.

Kako vas nije sramota da vređate te divne ljude koji su izašli na izbore i glasali za našu partiju ?

To što vi ne vidite i ne priznajete Srbiju dalje od kruga dvojke, ne daje vam za pravo da vređate naše birače širom Srbije.

Očekujemo i od Nikole Lunića i od dnevnog lista Danas da upute javno izvinjenje našim biračima i našim članovima.

Foto: Pokret Socijalista/ facebook

Related posts

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije:Najoštrije osuditi napade na medijske radnike

Branislava Grčić

Topli septembar u pančevačkim parkovima

Nikoleta Dragaš

Vučić u Požegi: Nekadašnji požeški gigant PONOVO RADI PUNOM PAROM

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija